Sensation White - největší taneční show světa

Sensation White, to je největší taneční událost světa a věřte nebo ne, zavítá i do České republiky, konkrétně do pražské Sazka Arény. A už teď je jisté, že bude během pár hodin vyprodáno…

Fotografie zachycující párty s názvem Sensation White

Sensation White 2007 – důležité informace

Kdy: 2. června 2007
Kde: Praha – Sazka Aréna
Vstupenky: předprodej od 1. 12. 2006

 

Historie Sensation White

 

Kořeny Sensation White sahají do roku 2000. Tehdy se v Holandsku v Amsterdam Aréně sešlo přibližně 20 000 návštěvníků. O rok později se jich sešlo rekordních 40 000 a stali se tak svědky nového fenoménu jménem Sensation White.

 

Roku 2006 se tedy Sensation White konala již po šesté a podobně jako tomu bylo v minulých letech, bylo všech 40 000 vstupenek vyprodáno během neuvěřitelných pěti hodin.

 

O Sensation White

Unikátní koncept Sensation White každoročně představuje ty nejžádanější světové Dj, kombinuje speciální zvukové i světelné efekty, technologické novinky, fantastické performance a mnoho dalších jedinečných prvků. A co je hlavní, Sensation White vytváří neopakovatelnou a nezapomenutelnou atmosféru a zábavu pro desetitisíce návštěvníků. Ti musí být, jeden vedle druhého, oblečeni v bílém.

Sensation White 2007 v České republice

Rok 2007 se nesmazatelně zapíše do historie české taneční scény. 2. červen 2007 bude den, kdy Sazka Aréna v Praze přivítá, jako první akci tohoto typu, největší světovou taneční událost – Sensation White.

 

Agentura United Music Events spolu s holandskou agenturou ID&T představí tuto jedinečnou a neopakovatelnou taneční show v rámci Sensation White World Tour. Česká republika se tak stane vedle Holandska, Belgie a Německa další zemí, kam taneční show zavítá zavítá.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Polonahá Kim Kardashian v reklamě na Sketchers
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies