Šárka Vaňková

Zpěvačka Šárka Vaňková, známá především díky účasti v soutěži Česko hledá superstar, rozhodně nezahálí. Hraje v muzikálu Dracula, vystupuje na nejrůznějších hudebních akcích a pomalu připravuje svou třetí desku.

Česká zpěvačka Šárka Vaňková při reklamním focení

Šárka Vaňková – stručná fakta

Šárka Vaňková se narodila 30. října 1987 v Jirkově u Chomutova. Studovala na střední pedagogické škole, studium ale kvůli přijetí na konzervatoř přerušila. Má mladšího bratra Martina, je vysoká 165 cm a váží okolo 48 kg.

Pěvecká kariéra

Šárka se zpěvu věnuje už od základní školy. Ve třinácti letech si jí vzal do parády učitel zpěvu Richard Řeřicha, později přešla k profesorce pražské konzervatoře Lídě Nopové. Na svém hlasovém projevu pracuje neustále.

Přelomovým se pro Šárku stal rok 2004, kdy se zúčastnila velkolepé pěvecké soutěže Česko hledá superstar a skončila na úctyhodném druhém místě. Záhy na to vydala svou debutovou desku s názvem Věřím náhodám. Některé z písní se dostaly na přední příčky hudebních hitparád – například popový singl Lásku dávej. O dva roky později vydala desku Teď a tady.

Šárka jako herečka a moderátorka

Šárka Vaňková si vyzkoušela i roli moderátorky, a to ve svém vlastním zábavném pořadu Šárka. Jak se ukázalo, kromě pěveckého talentu oplývá drobná blondýnka i talentem hereckým – ten využila nejen v muzikálu Kleopatra jako Oktávie, ale i v roli Madame de Montespan v muzikálu Angelika, kde si zahrál i další z účastníků Superstar – Ali Amiri. V současnosti hraje Šárka Vaňková v obnoveném Draculovi. Objevila se také ve filmu – v teenagerské komedii Panic je na nic.

Lásky jedné plavovlásky

Co se lásky týče, zatím nejvážnější Šárčinou známostí byl dvouapůlletý vztah podnikatelem Jakubem Vytáčkem, který byl zároveň jejím manažerem. Později média spekulovala také o vztahu s prestižním fotografem Jakubem Ludvíkem. Zdá se, že Šárku přitahují jen starší, zralí muži a není divu, že právě oni Šárčinu kouzlu osobnosti podléhají.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Recenze filmu Největší z Čechů
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies