Ruská kráska Natalia Vodianova

Natalia je další modelkou, která je důkazem toho, že Rusky patří mezi nejkrásnější ženy světa, samozřejmě až po ženách z naší země. Její kouzelné modré oči a smyslné rty vám učarují. Fotogalerie také bude stát za to pánové!

Černobílá fotografie znázorňující nahou ženu

ambushu.comDnes je jí devětadvacet let, ale pořád má šibalský kukuč, podle kterého byste jí odhadli na nevinných patnáct let. Nevinná rozhodně není, asi proto  umí chlapy tak rozrajcovat. Když vám řeknu, že stihla porodit tři děti, asi nebudete věřit.

Před Natalii klobouk dolů, neměla to holka v životě zrovna jednoduché. Její život by se dal přirovnat k životu Popelky. Od mala se starala o postiženou sestru a pomáhala s rodinným obchodem. Dříve než se stala modelkou, odešla z domova a založila svůj vlastní obchod s ovocem a zeleninou. Tvrdě dřela, aby se uživila. Později se na ni usmálo štěstí. Náhodou padla do oka francouzské modelingové agentury, ale byl tady opět háček. Natalie neuměla anglicky, takže dostala podmínku. Pokud se do tří měsíců naučí mluvit anglicky, bude moci odjet do Paříže.

Natalie nezklamala a díky její cílevědomosti se dnes můžeme kochat pohledem na její dokonalé tělo a nádhernou tvář. Studem tahle ruská kráska rozhodně netrpí, můžete se o tom přesvědčit ve fotogalerii.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Odvázaná Britney Spears
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies