Rozpoutejte vášeň ve třech!

Sex s partnerkou vám vyhovuje, ale i přesto toužíte společně zažít něco víc? Pak je pro vás ideální vyzkoušet sex ve třech. Jedná se však o velice citlivou záležitost, kdy vás partnerka "propůjčuje" jiné ženě před svýma očima. Je proto důležité ujasnit si předem pravidla hry!

dvě ženy ve spodním prádle

Stereotyp ve vztahu je větší zabiják, než občasné zpestření vztahu sexem ve třech. Jestliže se bojíte, že by vám trojka mohla vztah narušit, nemějte obavy. Je to spíše předsudek a pokud je mezi vámi opravdová důvěra a jsou jasné pravidla, není se čeho obávat.

Již za dávných dob tomu bylo tak...

Muži už za starých časů toužili vlastnit více partnerek zároveň a právě "trojka" jim tuto skutečnost umožňuje. Dvě a více žen najednou, je pro muže více než lákavá představa.

 

Pro někoho zakázané ovoce a pro jiné pravidelná záležitost. Termín “švédská trojka” pochází ze středověké Evropy, kdy byl nedostatek mužů po válečných taženích a naopak přebytek žen. Muži to tehdy neměli lehké a nezbývalo jim, než potěšit více partnerek najednou.

Trojka ve vztahu

Aby vaše amatérská trojka stála za to, je důležité dbát na několik věcí. Jednou z nich je upřímná komunikace. Bez upřímné komunikace může dojít k nedorozumění mezi účastníky a k následné katastrofě. Například, když něco chci, řeknu si o to, když se mi něco nelíbí, řeknu to. Ať už jde o touhy, potřeby, strach nebo nejistou. Ve všech případech je komunikace klíčová.

 

Předem domluvená trojka by měla být alespoň mezi partnery. Rozhodně nechcete, aby vaše partnerka předvedla “hysterák” před vaší kamarádkou a ta se k ní ještě přidala. To si rovnou můžete sbalit kufry. Přizvaný člen trojice může být v nevědomosti, ale o to opatrnější musíte být, když začnete předkládat návrhy.

 

Další důležitou věcí je, aby přizvaná partnerka měla jistotu, že jste stabilní dvojice a že si vzájemně důvěřujete. Bude pak odvážnější a nebude mít obavy, když se ji budete věnovat, zatímco se vaše partnerka bude třeba jen dívat.

 

Kdo by měl být ten třetí? Nesnadná otázka. Najít třetího do trojky je opravdu těžké. Chemie by měla být na obou stranách a ne vždy se partnerům povede najít někoho na stejné vlně.

 

Pořiďte si hračky! Nejen sex ve dvou mohou hračky okořenit, ale také sex ve třech bude mnohem zábavnější s erotickými pomůckami. Výhodou je, že nikdy nebude nikdo to “třetí kolo”, protože bude dostatek možností, jak si vystačit a nebo se zapojit.

 

Jeden řekne dost a hra končí! Dohodněte se předem, jakmile jeden odstoupí a řekne stop, konec nebo dost, tak zábava končí. Všichni se budete cítit lépe, když budete mít k dispozici v záloze tohle záchranné slovíčko.

Jak začít?

Možností je spousta, buďte kreativní a nestyďte se. Stydlivost dokáže celý akt pokazit a proto se snažte odpoutat od svého ostýchavého já a probuďte v sobě vášeň.

 

Vhodně zvolené prostředí, osvětlení a případná hudba je také rozhodující. Dejte si na tom záležet a pokud se přizvaná přesto trochu ostýchá, ukažte ji napřed se svou partnerkou, jak to umíte a poté ji zapojte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies