Rozpalte to!

Některé ženské se předehry nedokážou nabažit, jiným přijde jako úplně zbytečná zdržovačka. Pokud ta vaše patří do kategorie vyznavaček předehry, tak vám poradíme, jak ji pořádně nažhavit.

laškování

Start na veřejnosti

Nikde není řečeno, že předehra musí začít na místě, kde se budete oddávat postelovým radovánkám. Klidně začněte s předehrou už při nákupu nebo někde v kavárně, pomalu si ji prostě nachystejte. Dopřejte ji mezi lidmi kvalitní polibek a nebo ji sem tam trochu osahejte. Tak ji ukážete, že vás vzrušuje a to se ženskou dělá divy.

Neslušné návrhy

Předehra ani nemusí být jen fyzická, pár sexuálních poznámek taky umí své. Taková erotická zprávička poslaná do práce je skoro jako opravdový sex. Až přijde domů, bude se po vás sápat. Nebo jí po cestě domů pošeptejte do ucha, co s ní chcete provádět.

Svlékněte se

Svlékněte se vy a jen pro ni. Hlavně hned ze startu odhoďte ponožky, protože není snad nic horšího, než nahatý chlap v ponožkách. Průběžně můžete svršků zbavovat i partnerku, ať neblbnete sám.

Porno?

Tak tohle je taky možnost, jak ji dostat do nálady, tedy v případě, že ji tyhle večerníčky nejsou proti srsti. V průběhu filmu jí líbejte, hlaďte a není možné, aby to nedopadlo jako u dvojice z filmu.

Co nesmí chybět?

Začněte jen zlehka jazykem, ona po chvilce roztáhne nohy sama, což je pro vás signál, že můžete pokračovat dále. Co by to bylo za předehru bez orálního sexu, vám se taky líbí, že? A co teprve takové orální potěšení, při kterém ještě zapojíte své ruce. S takovou ji máte v kapse!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies