Rozchod je tvrdá životní zkouška: Jak se z něj vyhrabat?

Každý již v životě zažil rozchod a může tak potvrdit, že se jedná o jednu z největších zkoušek pevných nervů, která vás může potkat. Kolem rozchodu se točí spousta emocionálních i fyzických tužeb, které najednou zůstávají neukojeny. My vám dnes poradíme, jak se s touto životní zkouškou dobře vyrovnat.  

muž dívající se z okna

Najděte volný čas v něčem, co máte rádi


Rozhodně tou nejhorší věcí v době, kdy se trápíte, je volný čas strávený koukáním do zdi. Jakmile nejste ve střehu a neprovádíte nějakou práci či zálibu, máte tendenci přemýšlet o všem, co se vám aktuálně toulá hlavou.


Pochopitelně to povede k emocionálnímu vytížení. Je tak velice dobré se po takové životní zkoušce pustit do něčeho co máte opravdu rádi. Někteří se zabaví počítačovými hrami, sledováním sportu. Jiní si půjdou zaběhat, zasportovat nebo se věnovat jinému koníčku. Je možné navázat nové vztahy a najít nové opravdové přátele. Vše je rozhodně lepší, než koukat před sebe a zbytečně se trápit.


Připravte se na to, že přijde chtíč


Pochopitelně je po rozchodu mnohdy opravdu složitý i milostný život. Člověk najednou nemá partnera, se kterým sdílí všechnu vášeň, ale potřebuje ji nadále. Dělat věci „po svém“ je pro spoustu mužů podřadné a trapné. Jsou ale i jiné možnosti. Jednou z nich je například i zakoupení realistické panny, která vám pomůže váš chtíč rychle ukojit. Navíc dokáží být více než jen sexuální partnerkou. Mezi cenově dostupné patří sexuální panny z TPE.


Nepouštějte se do rychlých vztahů!


Častou a zásadní chybou po rozchodu jak u mužů, tak i žen, je navázání rychlého nového vztahu. Může to možná fungovat jako náplast na emocionální či sexuální díru ve vašem životě. Rozhodně to ale jen v malém procentu mívá delší trvání, nežli jen krátké povyražení. Své problémy tak urychleným navázáním vztahu nejspíše nedokážete vyřešit. Naopak můžete ublížit sami sobě ještě víc a u toho také osobě, se kterou vztah navážete.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 268435457.9 Počet: 8 Nejlepší: 2147483647 Nejhorší: -2147483648

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies