Robotický vysavač - už jste si ho také pořídili?

Už také patříte mezi ty šťastlivce, kteří si tuto šikovnou věcičku pořídili? Nebo ještě stále vyčkáváte a zvažujete, zda se tato investice opravdu vyplatí?

Nechte vysávání na starosti robotickému vysavači - ten si se vším poradí

 

Nový pomocník do vaší domácnosti

 

Automatickou pračka nechybí v téměř žádné domácnosti a co se týče myčky, jejich prodej také dosti stoupl. Proč bychom tedy neměli využít toho luxusu, že budeme mít o další starost méně?

 

Pokud vlastníte jeden z těch těžkých vysavačů, se kterým se neustále musíte tahat a k tomu se vám pořád plete pod nohy jeho šňůra, ušetřete si starosti a zbytečnou práci. Žijete jen jednou, tak proč byste v životě měli jen neustále uklízet?

 

Robotické vysavače jsou přístroje, jenž se podobají disku. Jsou menší, plochá a vypadají elegantně. Snadno se dostanou do všech či většiny přístupných míst - pod postel, gauč i pod skříň. Jsou nabíjeny z akumulátorů a ty jsou součástí dobíjecí stanice. Do této stanice se vždy vrací - nejen po dokončení úklidu, ale i když jim dochází baterie.

 

Důvody, které vás možná přesvědčí, že je skutečně dobrou investicí

 

  • Pokud si pořídíte robotický vysavač, ručíme vám za to, že úklid zvládne mnohem lépe než vy. Lidé se při samotném úklidu musí spoléhat pouze na svůj dobrý zrak, kdežto robotický vysavač má speciální optické snímače prachu. Navíc, když objeví skutečně silně znečištěné místo, bude jej opakovaně vysávat, dokud nebude dokonale čisté. Umí se totiž sám přepnout na vyšší režim.
  • Jestli chcete mít doma perfektně uklizeno, můžete si pořídit i robotický mop, který začne přesně tam, kde svou práci skončil vysavač. Přístroj má antistatický mop z mikrovlákna, jenž vytře nasucho. Ano, slyšíte dobře, nepotřebuje k tomu žádnou vodu.
  • Některé robotické vysavače a mopy mají navíc ve své výbavě i nanočástice stříbra či tzv. UV-C lampu. Tím budou vaše podlahy nejen čisté, ale zároveň i vydesinfikované.
  • Máte doma schody? Ani v tom případě se nemusíte bát, že by váš robotický vysavač spadl ze schodů. Stroje jsou totiž vybaveny bezpečnostními senzory, které eliminují jakýkoli pád z vyvýšených prostor.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Top 10 nejšílenějších sportů na světě
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies