Proč ženy zůstávají s idiotem

Pokud jsi někdy měl pocit, že nějaká holka nebo ženská by si zasloužila mnohem lepšího chlapa, než toho idiota, lempla a flákače, který jí bije, podvádí, využívá ji nebo jí lže, asi tě taky zajímalo, proč s ním vůbec je. A proč není s tebou, když ty jsi mnohem lepší týpek a navíc by sis ji hýčkal. Tady tu odpověď možná dostaneš, ale pouze na vlastní nebezpečí (je to depresivní). PS: Pokud jsi nikdy neměl podobnou zkušenost, pak asi sám jsi idiot a neměl by sis tenhle článek vůbec číst.

Fotografie smějícího se muže

Některý holky za to nestojej

ženský filtr aneb tento nePrvní odpověď, která je nasnadě a kterou často používají samy holky a ženský, když mluví o jiných holkách a ženských, je prostě a jednoduše ta, že některý holky a ženský jsou blbý. Ano, můžou být pěkný, ale nemaj to v hlavě v pořádku. Tím pádem si opravdu samy koledujou o malér, a na celém širém světě není nic, co by je mohlo zachránit. Naštěstí pro nás chlapy není naprosto žádnou záhadou, proč se chlapům líběj blbý holky - protože jsou hezký a pravděpodobně taky lehko k mání. Pokud se vás týká jenom první důvod, prostě na tuhle trapku zapomeňte a soustřeďte se na nějakou hezkou holku, která není blbá. Pokud vás zajímá ten druhý důvod, pak jste jedním z těch idiotů, kteří pořád mají nějakou holku (leč blbou), i když si to nijak nezaslouží, a já vás upřímně a oficiálně nemám rád. Ale vy si můžete sami sobě jako obvykle říct, že vám jenom závidím, a budete dál v pohodě.

Normální vypočítavost

pan kozelHolka ale nemusí být blbá, aby zůstávala s idiotem. Může to taky být právě naopak vysoce bystrá mrcha. Pokud daný nepřitažlivý, stupidní a hulvátský idiot má spoustu peněz, vilu na tropické pláži, flotilu sporťáků v garáži, bazén a jachtu a úplně ideálně navíc politickou moc, diplomatickou imunitu a mezinárodní prestiž, pro spoustu zlatokopek to bude onen vysněný zlatý důl. To je samozřejmě extrémní případ, ale v menším to v našich malých českých podmínkách funguje docela často. Nechat se vydržovat i takovým průměrným nezajímavým zaměstnancem může být stokrát snazší a pohodlnější než živořit s nejnadanějším, nejkrásnějším, nejchytřejším, nejzábavnějším a nejušlechtilejším umělcem doby (který někde v kostelním sklepě po nocích skládá hudbu nebo píše básně). Tahle situace je tedy alespoň trochu řešitelná pro každého - prostě vydělávejte nějaké rozumné peníze a pokud jste vlastně docela fajn, mohlo by to stačit i pro průměrnou ekonomicky racionální slečnu.

Masochisti a spasitelský komplex

zbitá ženaSmutnou skutečností ale je, že tenhle problém zůstávání v milostném vztahu s idiotem se týká i těch nejúžasnějších žen. Můžou být prudce inteligentní, nadané, nádherné, hodné a milé, dokonce třeba i bohaté a slavné, ale stejně nebudou úplně imunní vůči kombinaci touhy někho zachraňovat se sebemrskačstvím. Ba naopak - ty nejlepší z žen k tomu budou mít mnohem blíže než ty průměrné, ošklivé nebo vyloženě zlé. Někdy to působí jako špatný vtip osudu, který takhle tragicky vyrovnává zbytkovou dokonalost jejich životů, a někdy to zase vypadá jako důsledek jejich vlastního rozhodnutí - odmítnutí šťastného života. A co je úplně nejsmutnější, ti nejlepší z nás budou stejně tak cítit silnou touhu takové princezny zachraňovat. Je to výborné sledovat, pokud se vás to netýká, a už od dob klasické antické tragédie to v lidské kultuře patří k tomu nejzajímavějšímu, ale být toho osobně součástí je...no, tragédie. Poradit se dá jenom jediné - nezachraňujte nejen ty, které za to nestojí, ale ani ty, které o to nestojí. Pořád to bude smutné a nikdo o vás nenatočí film, ale přežijete to a možná nakonec i s někým neprokletým šťastně skončíte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies