Proč ženské při sexu sténají?

Jestli tvoje "nabíječka" nebo manželka při sexu (s tebou) dává hlasitě něco najevo, s největší pravděpodobností to nebude zrovna vypovídat o tom, že bys byl tak dobrej. Nevěříš? Tak tady jsou fakta.

Fotografie ženy v plavkách prohýbající se v zádech u bazénu

Oskarový výkon

Zdroj: stmivani-evis.blog.czPředem bych chtěl upozornit na to, že tentokrát vycházím z nedávných zjištění britských vědců z univerzit ve středním Lancashiru a v Leedsu. Tedy přesněji vědkyň, nebyla to jen záminka pro nějaký maníky v laboratorních pláštích, jak nalákat desítky žen na...hloubkové rozhovory (jestli mi rozumíte). Ty zjistily, že jen celkem málo často souvisí sténání ženských s tím, že by si to zrovna tak extrémně užívaly. Předstírání orgasmu je tedy mnohem běžnější, než jak by se mohlo na první pohled zdát. No jen se nad tím zamyslete. Jak byste vlastně chtěli poznat, že ženská orgasmus jenom předstírá. Možná máte pocit, že zrovna vy jste ten největší machr, kterej v tom má naprostý jasno a kterýho není možný nijak oblbnout. A jestli nechcete, abych vám tenhle...názor kazil, možná byste raději neměli číst dál. Když se ale ženská snaží, je zkušená a předstírá to aktivně a ne přehnaně, a vy v tu dobu asi nebudete zrovna nejvíc racionální nebo při smyslech, a navíc ani nebudete chtít kazit si tu iluzi jak válíte, potom není záhada, že si o tom my chlapi myslíme něco dost jinýho než ty ženský. Jen zkrátka říkám, že vědeckej výzkum na tohle téma vedenej ženskýma bude asi trochu objektivnější.

Dělaj to vlastně pro nás

Zdroj: jenprozeny.czOtázkou zůstává, proč to teda ženský předstíraj a co z toho maj. Pokud se jedná o nějakou "herečku" nebo pouliční prodejkyni, není pochyb o tom, že na předstírání je založenej celej jejich byznys. Ne vždycky to ale musí mít nějakej zištnej nebo podlej důvod. Právě naopak, výzkum ukázal, že ve většině případů mají ženský naopak pozitivní motiv, že to s náma vlastně myslí dobře. Cílem sténání ve většině případů je zvýšit sebevědomí partnera nebo jeho rychleji přivést k intenzivnějšímu orgasmu. Sténáním nás podle všeho ženský nejčastěji motivují. Ovšem ńení tomu tak vždycky, někdy sténají jenom proto, že se nudí nebo jenom tak z hecu, protože je to baví. Celý je to založený na tom, že sténání je forma komunikace, symbolicky se tím dá něco vyjadřovat. Nemusí jít ani tak o nějakej nekontrolovanej projev, reakci na pocit, spíš je to promyšlený, úmyslný a směřovaný na mozek, ať už partnera nebo ženské samotné. A je to lepší než dávat instrukce jako fotbalovej trenér. Slova můžou totiž snadno vyznít blbě, kdežto sténání zní v téhle situaci přirozeně. Stejně tak to funguje ale i na naší straně - i my chlapi můžeme vydáváním zvuků komunikovat s partnerkou při sexu. Měli bychom se ale všichni radši nejdřív zamyslet nad tím, co přesně tím chceme sdělit.

Učit se, učit se, učit se

Zdroj: muzic-world.comSexuologové totiž tvrdí, že ženský si předstíráním orgasmu nijak nepomáhají, stejně jako chlapi si nepomáhají tím, když žádný zvuky nevydávají. Správně bychom měli sténat tehdy, když partner dělá něco, co se nám líbí. Potom by to fungovalo jako taková výuka, která by postupem času vedla k lepšímu poznání partnera a samozřejmě skrze to ke zlepšení sexu. Když budete vysílat mylné signály nebo nebudete vysílat žádné, partnera tím akorát zmatete. Z hlediska chlapa to má akorát jeden háček - chcete si radši myslet, že jste ten největší kanec, i když nejste, nebo se radši chcete opravdu stát větším kancem, aby si to vaše milenka s váma užívala co nejvíc Vypadá to, že ženským často záleží víc na našem potěšení než na jejich vlastním, takže je asi na nás, co s tím uděláme - jestli je v tom necháme nebo jestli vyjádříme zájem o trochu upřímnější sex. To za nikoho z nás určitě nemůže rozhodnou nikdo jiný, záleží prostě na tom, kdo si cení víc opravdovosti a kdo to radši bude mít jednoduší, ale falešný a povrchní. V každém případě raději doufejte, že vaše partnerka to nedělá proto, že se tak nudí, že by jinak usla. To byste asi potom museli zabrousit do výsledků nějakého jiného sexuálního výzkumu, třeba něco s tou...obnovitelnou energií (jestli mi rozumíte).

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies