Proč si ženské myslí, že jde s chlapem manipulovat?

Po přečtení nadpisu kroutíte hlavou s myšlenkou, že vaše žena nebo partnerka s vámi jistě nemanipuluje a snad to ani neumí? Opak je pravdou, ženy manipulaci ovládají s takovou grácií, že si ani nepovšimnete. Téměř vše co děláte je výsledkem naší opatrné, téměř neviditelné, ale perfektní manipulace. Manipulace je vlastně považována za hru silných a slabých hráčů.

Černobílá fotografie s detailem na oko se slzou

Je manipulace opravdu tak jednoduchá?

Ač to neradi slyšíte, je to tak. Pokud žena ví jak s mužem manipulovat, je to pro ni hračka. K manipulaci lze využít hned několik způsobů a i když je to nefér, šikovná manipulátorka dosáhne dokonce toho, že její partner bude doslova plnit její rozkazy, aniž by si to uvědomoval. Ženy mají schopnost manipulace nejspíš vrozenou. Malé manipulátorky si můžete všimnout na pískovišti nebo dětském hříšti. Postupně se něžná manipulace rozvíjí a formuje až dospěje k naprosté manipulátorské dokonalosti. Ta nejdokonalejší manipulátorka dokáže prožít život s partnerem přesně podle svého plánu.

Návod k manipulaci

Už bylo řečeno, že způsobů manipulace je celkem požehnaně. Tady je jich je pár na ukázku. Třeba v některých manipulačních technikách poznáte svou partnerku.

Ženy si rády hrají na tvrdé a nedostupné a to především, pokud začínají s novým vztahem. Tím vás přinutí k větší pozornosti a vzbudí pocit, že ji nemáte až tak jistou. Tím pádem pánové začnou plnit její požadavky a přání. Je to celkem jednoduché, že?

Chválí vás vaše drahá polovička nebo vám dokonce lichotí, čímž podporuje růst vašeho ega? Tak tohle je další manipulátorský trik, který pomůže ženě dostat muže přesně tam, kde ho chce mít.

Úplatkářky neboli manipulátorky, které snadno dosáhnou všeho. Nabídne vám přesně to co chcete, ale pod podmínkou, že ona to své dostane jako první. Celkem klasická technika manipulace s výborným výsledkem. Téměř pokaždé žena dosáhne čeho chce.

Neustále před vámi flirtuje se všemi muži v okolí? Kam vás tím dostane? Pokud vám ještě s jejím počínáním nedošla trpělivost nebo vám žárlivost absolutně nic neříká, nejspíš se budete snažit udržet si ji nejrůznějšími činy, které vaše manipulátorská potvůrka očekává. A je velká pravda, že flirtování je nebezpečný způsob manipulace.

Máte doma křehulku toužící po muži, který ji pomůže? Křehulka to není, to jen ví, jak na vás. Dává vám pocit siláka a vy s radostí ukážete kolik těžkých věcí zvládnete v její prospěch udělat. Tak jste spokojení vy i my, ženy.

Nejčastější manipulátorský trik žen je pláč a psí oči, určitě ten výraz znáte. Muži jsou pro zastavení pláče většinou schopni udělat cokoli.

Možná jste právě v šoku, protože jste zjistili, že ženy snad nedělají nic jiného, než že s muži manipulují. Nevěšte hlavu, prostě je to tak a pokud se to opravu nepřehání mužům i ženám to vyhovuje.

Pusťte si Kuličky

Povídkový film o tom, jak ženy ovládají umění manipulace. Jde o režijní debut Olgy Dabrowské humorně ukazující lásku žen k mužům i k sobě samým na úkor mužů. Film vypráví plný drobných vydíráních, slz a pláče. Najdete zde čtyři povídky o ženách různého věku a z různého prostředí. Sama autorka tvrdí, že by si muži měli dát na ženy pozor. Muži nás chtějí ovládat, zneužívat a opouštět, ale je to přesně naopak.

Bára Nesvadbová ve své povídce Jak je lehké manipulovat s muži píše: „Vzpomínám na babičku, jak říkala, že manipulovat s mužem je lehčí než upéct drobenkový koláč. I než tvarožník.“

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Madona Madridu – Penelope Cruz
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies