Probuďte své zvrhlé choutky

Jistě se vám někdy honilo hlavou, že byste své přítelkyni s radostí nařezali a nebo ji přivázali k posteli. Není nic horšího, než stereotyp a nudný sex. Vyzkoušejte něco nového a dejte prostor skrytým choutkám.

žena sedící na muži

Jestliže budete dodržovat bezpečnost, nenecháte se svou novou rolí příliš unést a budete mít dané limity, připravte se na nezapomenutelný erotický zážitek.

Výprask

Začněte jemným poplácáním po partnerčině zadečku a poté zkuste přitvrdit. Vyčkejte reakce partnerky a zkuste to zopakovat. Jistě si zaslouží dostat na holou, tak se toho nebojte. Jakmile však řekne dost, raději s tím přestaňte. Pozor si dejte na “ne”, protože to může znamenat spíše naopak - “ANO”.

Svazování

Můžete se nechat svázat vy a nebo přivažte svou partnerku třeba k posteli, židli, topení nebo prostě kdekoliv to jde. Pro svazování použijte příjemný materiál a nepřiškrťte životně důležité tepny nebo dýchací otvory. S partnerkou si pak můžete dělat cokoliv se vám zlíbí!

Anální dráždění

Neznamená to, že musíte nutně zacházet daleko. Anální otvor má spoustu nervových zakončení již na začátku. Takže úplně postačí, když partnerce například při masáži zad zajedete prsty níže, než obvykle. Pokud bude partnerka provádět masáž vám, může vyzkoušet dráždění prostaty prsty zevnitř. Jistě budete mile překvapeni.

Sprosté řečičky

Sex není jen o romantickém vzdychání. Zapomeňte na sladké řeči typu “lásko, pomiluj mě” a zkuste to ostřeji! Klidně si představte, že vaše partnerka není na chvilku přítelkyně nebo manželka, ale jen coura od vedle, co si koleduje dostat pořádný nářez.

Trojka

Žhavá trojka může pěkně okořenit stereotypní sex. Jak na dobrou trojku, se můžete dočíst ve článku “Rozpoutejte vášeň ve třech!”

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Comeback božské Angeliny??
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies