Poweriser – skokanem snadno a rychle

Už vám někdo řekl, ať skočíte na nákup? Proč to neučinit ve skutečnosti? Maxipes Fík z vás sice nebude, ale mít jeden krok delší než metr, to už se oplatí! Poweriser obuty, takže kde je ten plot, který mě dělí od mé lásky?

Fotografie skákacích bot značky Powerrser

Poweriser - kde už jsem to viděl?

Emailem dnes dostanete videa s řadou opravdu netradičních věcí. Stejně tak byl na jednom českém serveru zveřejněn filmeček muže skákajícího na Poweriserech. Nejčastější otázkou lidí v diskuzi pak bylo: „Co to je?” A hned na druhém místě taktéž populární: „Kde to můžu sehnat?”

Poweriser – skoky na pružinách

Tato zařízení by se dala popsat jako pružinové chůdy. Jde o návleky na obuté nohy, které vám umožní běžet rychlostí i více než 30 km/h a vyskočit až do výšky 1,5 metru. Jeden váš krok tak bude někdy i přes metr a půl dlouhý!

Poweriser – americký vynález

Originální patent drží Alexandr Bock a je ze dne 13. dubna 2004. Powerisers se vyrábí v Koreji. Existuje několik základních modelů, které se odlišují hlavně podle váhy. Jinak řečeno, pokud vážíte přes 90 kg, raději bych na Powerisers nestoupal. Oba páry váží kolem 8 kg a rozměry se pohybují přibližně v hodnotách 90 x 29 x 38 cm.

 

Poweriser – jediná značka na trhu?

V dnešní době má téměř každé zařízení svou konkurenci či alespoň levnější kopii a stejně tak existují Flying Jumpers, Power Skip, Street Jumpers a Velocity Stilts. Rozdíly jsou většinou jen a jen v použité pružině a ceně. Pokud ovšem budete toto zařízení hledat, použil bych originální název.

 

 

Poweriser a efektivní běh

 

Poweriser, efektivní běh a srovnání člověka s myší

Pokud vám lidé při běhu připomínají funící medvědy a myslíte, že jsme hodně pozadu, tak se nejdříve podívejte na myši. Vědci vyzkoumali, že myš běhá s efektivností okolo pouhých tří procent! Proto také stále vypadá, jako by jenom hledala potravu. Člověk běhá s efektivností až 50 %. Čemu za to vděčíme? Šlachám a speciální vlastnosti našeho organismu, kterou bychom mohli nazvat energetickou pamětí.

Poweriser, efektivní běh a využití správné energie

Prakticky jde o to, že při každém odrazu od povrchu si naše šlachy a úpony v nohou, hlavně achillova šlacha a ty v oblasti kolene, zapamatují určité procento energie, kterou vydaly a tu dokáží efektivně využít při dalším odrazu. Takže čím vytrénovanější máme ne svaly, ale šlachy, tím efektivnějí a s menší námahou můžeme běžet. S letními sporty se dají báječně spalovat kalorie! Samozřejmě to platí za použití správné běžecké techniky.

Poweriser – jak tedy funguje?

Klíčem ke všemu je speciální pružina. Zapomeňte na elektroniku, baterie nebudete potřebovat. Stačí chytnout balanc, odrazit se a stlačená pružina vás vymrští o něco více. A zase více. A zase. Pamatujete skákací tyč - pogo? Nebo obyčejnou trampolínu? A co srovnání myši a člověka?! Vše za vás vykoná gravitační síla a Poweriser nahradí vaše přirozené šlachy, čímž z vás udělá Flashe během jednoho dne…

 

Poweriser a koupě – kde a za kolik?

V naší republice se velmi špatně shání, ale jak se říká, kdo hledá, najde. A začněte šetřit. Cena se pohybuje kolem patnácti tisíc.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

První sexy fotky Vanessy Hudgens!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies