Potravinoví zabijáci sexu

Večer máte domluvené rande s vaší kráskou? A co bude v plánu? Že by večeře a pak představa příjemného večera a noci u vás doma? Tak v tom případě popřemýšlejte, co si z jídelního lístku vybrat. Určitě si chcete udržet pověst bezkonkurenčního milovníka, ale pozor třeba takový hovězí tatarák vaši pověst může rychle zabít. 

Logo znázorňující zákaz spermiím

Absolutní zabiják – oblíbený česnek

Kdybyste neholdoval česneku, asi nejste ten správný chlap, ale před nějakou tou intimní chvilkou si ho můžete odpustit. Strašná oběť, že? Tak aspoň ze začátku, než si na to něžný protějšek tak nějak zvykne. V lepším případě ji ho naservírute taky. V kuchyni je česnek samozřejmě nenahraditelný, ale bez jeho zápachu se to vydržet dá, z toho ženského pohledu zcela určitě. Krom štiplavého a intenzivního aroma hrozí riziko nadýmání a to je při sexu peklo!

Možná se to nezdá, ale stejně nepříjemně budete své partnerce vonět i když si ke sklence vína pošmáknete na dobrých sýrech. Tady ani žvýkačka nezabere, sýrový odér se drží pevně a dlouho. Pokud nechcete slyšet větu typu: „ Fuj, nepřibližuj se ke mě!“, zapomeňte na proklatě dobrý česnek i sýr.

Nafukovací dobroty

Žádné chilli con carne! Fazole, květák, brokolice jsou před sexem tabu. Možná chcete vypadat jako znalec zdravé výživy u večeře, ale tohle nebude ta správná volba. Taky si třeba řeknete, že to nezačne účinkovat tak rychle, ale v těchto situacích je to rychlejší než byste chtěli. Si to pak představte a ne třeba jen ze svého hlediska, ale co když si dá fazole ona?! Pochutná si, to určitě, jenže pak vám nastaví svůj klín k orálnímu uspokojení a kroutí se jak žížala. Bude to opravdu tím, že se jí to tak líbí nebo začala úřadovat na vlákninu bohatá večeře?

Únavné hovězí

Už se nemůžete dočkat, jak z ní strháte oblečení a bude následovat energický divoký sex? Hmm....dejte si k večeři flákotu hovězího nebo jiného červeného, těžce stravitelného masa a o divokém sexu budete pak už jen snít. Je to tak, červené maso déle zůstává ve vašem trávicím traktu a k jeho zpracování vyplýtváte celou energii, která byla připravená na erotické hrátky. Takže si dejte raději kuře nebo rybu. Stejně působí i čokoláda. A pokud zkombinujete hovězí, čokoládu a ještě k tomu nějaký ten alkohol, koledujete si o migrénu. Tady jde tedy především o ženy.

A teď pozor na erekci

Špatný výběr z jídelního lístku zatočí i s vaší erekcí, popřípadě s kvalitou spermií. Takže co teď vyškrtneme? Všechno co obsahuje příliš tuku. Rozhodně sem patří hranolky, hamburgery, smažené dobroty, chipsy a tak dále. Tuky snižují hladinu testosteronu, což tedy rouhodně není žádoucí. Navíc všechny tyto chutné pokrmy a potraviny obsahují poměrně dost soli, která má neblahý vliv na vaši dosud stoprocentní erekci. Dalším zabijákem jsou potraviny obsahující umělá sladidla. Ty hrozí poškozením či dokonce smrtí vašim spermiím. Dalšími zakázanými potravinami jsou tedy zmrzliny a míchané nápoje, limonády i žvýkačka!

Jaký je závěr? Asi bude nejlepší vykašlat se na celou večeři a partnerku zatáhnout rovnou do postele, jinak z toho nic nebude.

 

 

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Fenomén Nightwork
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies