Ponožky v sandálech. Je to faux-pas nebo ne?

Ponožky v sandálech, v žádném případě! Shodne se většina módních poradců. Ovšem už pár let nazpátek se i výjimky povolují.

Fotografie dvou pánských letních sandálů

Nejedna partnerka už se zděsila, když viděla svého muže, jak se souká s ponožkami do sandálů. Nejedna žena se chytala za hlavu, když na takto vybaveného pána narazila v obchoďáku. A nejeden chlap si přitom říkal: panebože, co ta ženská zase má.

Vezměme to popořádku. Ještě donedávna existoval zažitý mýtus, že sandály v kombinaci s ponožkami jsou vrcholem nevkusu. Říká se, že to vypovídá o buranství, prostě společenské faux-pas.

Návrháři začali experimentovat

Pár let nazpátek se však situace zvolnila. Odvážní návrháři začali experimentovat a ponožky v sandálech snohy v sandáleche najednou začaly objevovat na přehlídkovým molech. Zarytí ponožkáři se na chvíli radovali. Mají šanci, že se na ně ostatní nebudou dívat skrz prsty, když se budou snažit vyvarovat puchýřů.

Jenže všechno má své hranice. Ne všechny kombinace jsou in. Zapomeňte na bílé fusekle vytažené po lýtka zakončené modrým a červeným pruhem. To by byla módní sebevražda. Vězte, že byste s tím sklidili leda tak posměch.

Podtržení extravagance

Když ponožky v sandálech, tak jedině kvalitní kotníčkové a pečlivě sladěné s ostatním oblečením. Módní poradci navíc upozorňují, že pokud se pro takovou variantu rozhodnete, tak jen kvůli podtržení extravagantního outfitu. Anebo pak ze zdravotních důvodů, to už je zase o něčem jiném.

Pozor ale i na další módní přehmaty. Jestliže ponožky v sandálech vzali někteří módní návrháři na milost, o svetrech zastrčených v kalhotách to rozhodně neplatí. Nestrkejte do nich ani mikiny nebo volná trika. Společenská norma dovoluje jen úzká trika zastrčená v kalhotách.

Další prohřešky: ledvinka a igelitka

Dobře nepůsobí ani ledvinka připoutaná na břiše. Hodí se pokud jdete na túru, ale jestliže míříte do města, není to zrovna to, na co by ženy letěly. I když na druhou stranu, peníze a všechny doklady máte  takto pod kontrolou… Ale dá se to přece řešit i jinak.

Avšak rozhodně ne igelitkou! To je jedno z největších společenských faux-pas. Můžete být oblečeni jakkoli přitažlivě, ale když si k takovému outfitu vezmete igelitku, jste zase out.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies