PC hra Osmý div světa

Dnes si povíme více o oblíbené počítačové hře Osmý div světa. Je to realtimová budovatelská strategie s kvalitním příběhem a propracovanou grafikou…

Počítačové hry - strategie

PC hra Osmý div světa je pokračováním úspěšné série populárních přípěhů ze světa Cultures. Jedná se o realtimovou strategii, která rozhodně má čím zaujmout. Dobrých budovatelských strategií není nikdy dost, Osmý div světa od společnosti Funatics tak má dobrou výchozí pozici.

Zápletka a děj hry

Co vás po spuštění vlastně čeká? Jako vždy musí přijít zápletka. Děj se odehrává jen pár let po skončení slavného Northlandu.

Hrdinové z války v čele s Vikingem Bjarnim v klidu odpočívají a věnují se běžnému životu. Je to kruté, ale pohodu přerušují temné síly a svět stoj na pokraji chaosu. Spasení lidstva už je teď jen na Bjarnim.

Bjarniho ve hře přirozeně představujete vy, jako hráč. Hlavním cílem je přijít na kloub záhadě okolo osmého divu světa a nadobro zemi zbavit temných sil.

Herní svět, ekonomika a mise plné napětí

Zajímavý a poutavý příběh hry Osmý div světa dokresluje detailní animovaný svět. Propracovanost herní mapy je na vysoké úrovni, do detailu si tvůrci pohráli i se simulací ekonomiky. Mise jsou plné napětí a vzrušení. V žádné kampani není nouze o pořádnou akci.

Online přes multiplayer

Hru mohou zkusit i úplní začátečníci. První mise jsou jednoduché a naučíte se na nich, co je třeba k postavení silného města. Jsou k dispozici také tři stupně obtížnosti. V případě, že vás hra začne samotné nudit, zahrajte si online. Díky multiplayeru může až šest lidí hrát přes LAN nebo internet. Mimo jiné je hra Osmý div světa obohacena o propracovaný editor misí.

Minimální systémové požadavky

  • Operační systém : Windows 98/ME/2000/XP/Vista
  • Procesor : Pentium 500 MHz
  • Operační paměť : 128 MB
  • Grafika : 16 MB grafická karta komp. s DirectX 8
  • Zvuk : DirectX 8 kompatibilní zvuková karta
  • Kapacita HDD : 350 MB volného prostoru na pevném disku
  • CD/DVD mechanika : CD mechanika 8x
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies