Pauline Gretzky - hokej neovládá

Blonďatá Pauline Gretzky je dceruškou známého hokejisty Gretzkyho, ovšem Paulinka se moc nepotatila. S hokejkou a pukem to neumí, za to si ráda pohraje s mikrofonem a pózuje před objektivy fotoaparátů.

Černobílá fotografie ženy ležící v posteli

thehollywoodgossip.comWayne Gretzky to válel nejen na ledě s hokejkou, ale také ve svém osobním životě a krásná Pauline je toho důkazem. Navíc Wayne má doma ještě další čtyři děti, snad o nich také brzy uslyšíme.

Pauline toho ve svých třiadvaceti letech má už celkem dost za sebou, akorát školu jaksi nestihla. Samoržejmě ji obětovala svému zpěvu a kariéře modelky. Udělala dobře No uvidíme.

Wayne by svou holčičku jistě dokázal zaopatřit na celý život, ale Pauline se chtěla postavit na své dlouhé nohy. S kariérou modelky začala už ve svých 16 letech. Její andělská tvářička dokonce zdobila titulní stranu kanadského časopisu Flare. Právě tady přišlo to rozhodnutí, že škola je na obtíž. Ale krásná blonďatá hřívá, čokoládové oči a štíhlá postava s nekonečně dlouhýma nohama by ji mohla zaručit jako modelce úspěch.

Pauline holduje také popové hudbě, tak si i zazpívala. Možná se vám někdy podařilo zahlédnout či zaslechnout její hitovku Collecting Dust na MTV. Ne Asi to zas nebyl takový hit. Snad se na Pauline lépe dívá, no posuďte sami.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Dragster – adrenalinová zábava pro chlapy
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies