Pár triků, jak ji udržet v posteli

Chcete si s ní užívat v posteli co nejdéle to jde a ona vám utíká? Asi děláte něco špatně. Nesmíte se v posteli řídit tím, co chcete vy. Žena nechce slyšet, jak hluboko a v jakém úhlu si ho tam má strčit. Už vůbec ji nejdou na mysl vaše erotické snění během soulože o vaší sekretářce nebo prodavačce z obchodu. Víte, co chtějí a nechtějí ženy v posteli slyšet? Teď si to u nás můžete nastudovat.

Fotografie páru, který leží v posteli a líbá se

Jsi krásná a moc se mi líbíš

Snad nejkrásnější kompliment pro ženu. A proč jí to pořád opakovat? Protože málo která žena oplývá dostatečně vysokým sebevědomím, co se týče její velikosti oblečení, otřesné celulitidy na zadku a stehnech, pevnosti poprsí a dalších částí těla. Přesvědčte ji, že má perfektní postavu, krásný dekolt a nádhernou dupku. Bude se cítit skvěle a možná se vám za odměnu předvede v celé své kráse.

Jsi skvělá v posteli

Zdá se, že příslušnice ženského pohlaví tuto větu slyšet nepotřebují, povzbuzuje spíše chlapy. Opak je pravdou, mnoho žen po této větě touží. Chce vědět, zda je vaší postelovou bohyní. Řekněte jí „ To byla skvělá jízda“, „ Jsi fakt divoška“ nebo něco podobného. Jako odměnu dostanete skvělý sex, protože se bude snažit, aby si tento kompliment znovu zasloužila.

Jsi lepší než bejvalka

Ať to je nebo není pravda, tohle vždycky potěší a povzbudí každou ženskou. Musíte svou partnerku přesvědčit o tom, že jí jiné, s kterými jste měl co do činění, nesahají ani po kotníky. Chce to najít ten správný okamžik. Zabodujte a udělejte z ní královnu vaší ložnice o jaké jste nikdy ani nesnili.

Vyznejte ji lásku

Vy máte rádi, když se vám partnerka vyzná, co? Ale je to u vás trochu jiné, nepotřebujete to slyšet během soulože. To se vaše myšlenky honí v úplně jiných dimenzích. U žen je to jiné. Často potřebují vědět, že nejsou pouhým objektem vašeho uspokojení. Zkrátka ji před, v průběhu sexu nebo po sexu aspoň mírně naznačte, že ji milujete.

Netlačte na pilu, co se týče mnohonásobného orgasmu

Jistě, chcete jí ukázat, že jste pořádný samec a dovést ji několikrát k vrcholu. Mějte na paměti, že počet orgasmů partnerky není měřítkem vaší sexuální zdatnosti. Dopřejte ji raději jeden pořádný vrchol. Beztak každá žena ani není schopná prožít několik orgasmů za sebou.

Nenazývejte ho Frantíkem

Prosíme vás, neoslovujte svůj penis. Není snad nic směšnějšího a asexuálního než chlap, který v průběhu soulože vede rozpravu se svým přirozením. Prožili jste spolu sice leccos a máte ho rádi, ale to vás neomlouvá. Pokud to bez toho nejde, zajistěte také někoho, kdo bude podporovat ženskou chuť na sex.

Ty moje beruško, myšičko, ….

Oslovujete ji takto při sexu? Podobné zdrobněliny připadají sexy jen ženským, které jsou nezdravě vázané na svého otce. Nejspíš už jsou v péči nějakého odborníka. Normální ženskou tím neoslovíte. Zkuste raději tvrdší oslovení, je to rajcovní.

Činy, které ji v posteli udrží

Kromě sladkých řečiček to jde i jinak. Předveďte ji v posteli něco nového. Namasírujte ji celé tělo od hlavy až k patě. Budete se divit, co to s ní udělá. Nebo ji naservírujte papání přímo do postele, to je taky příjemné zpestření a tip jak ji udržet v hnízdečku lásky.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mylène Farmer – Francouzka, která se ráda svléká
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies