Pánské plavky pro léto 2007

Co nevidět nás přivítá léto a většina z nás se začne prohrabovat v šatníku a hledat vše, co se hodí k pobytu u vody, ve vodě nebo i k obojímu současně. Zde najdete alespoň pár informací o plavkách pro letošní letní sezonu. Jak jinak než pro muže.

Fotografie muže, který má na sobě pánské plavky

Velký výběr plavek na koupaliště i k rybníku

Letní horké počasí tradičně vyhání celou řadu z nás k vodě, ať už k jezerům, rybníkům nebo k bazénům na veřejných koupalištích. Je to vlastně úplně jedno, který typ vodních hrátek si vyberete, ale jedno zůstává vždy stejné a nezbytné – jedná se o plavky.

 

Pro letošní letní sezónu je výběr plavek poměrně široký. Stále zůstávají trendy z předchozí sezóny, které jsou ještě nositelné, ale přibývají i nové styly plavek a také se vrací některé již zapomenuté modely.

 

Pásnké plavky - in budou svěží barvy

Letošní léto se budou nosit jednobarevné vzory s proužky v černé, modré a zelené barvě. Nedoporučuje se však volit přehnanou pestrost. Třeba takové oranžové trenky do vody, které frčely v minulých sezónách si klidně vzít můžete, ale nebude to mít již takový efekt. Doporučují se spíše decentní a svěží barvy.

Trenky versus klasické plavky

Tak jako loni, i letos v létě budou proti sobě „bojovat” trenkové plavky proti vykrojeným typům plavek. V posledních třech sezónách daly o sobě hodně vědět již zmiňované látkové trenkové plavky. Ovšem příchodem tangových pánských plavek, začaly opět profitovat klasické vykrajované lykrové plavky.

Raději volte jednobarevné plavky

Pro léto 2007 je tedy jedno, jaký typ plavek zvolíte, protože jak s trenkami, tak s klasikou chybu neuděláte. Spíše se pozastavte nad tím, co je pro vás příjemnější a v čem se cítíte lépe. V každém případě si dejte pozor na barvy, volte spíše jednobarevné plavky, maximálně s nějakým proužkem. Přednost dejte studeným odstínům barev jakými jsou černá, modrá, šedivá, zelená apod.

Pánská tanga? V žádném případě!

Čemu se rozhodně vyhněte jsou plavky typu tanga. Ti, kdo si myslí, že se to ženám líbí, jsou na omylu. Je asi jen 10 procent žen, které na mužích vidí tanga rády, zbytek to přímo odsuzuje. Ovšem i dámské plavky a jejich výběr má svá pravidla. Buďte dobrým rádce vaší partnerky. Také příliš neexperimentujte. Tak jako loni, i letos se jistě objeví řada výstředních modelů, ty však nemají šanci uspět.


Při výběru plavek se důležité řídit se svým vlastním vkusem skloubeným s módními trendy pro letošní léto – tak zaručeně neuděláte chybu.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies