Pánská podprsenka - šílenost nebo dobrý nápad?

Když se poprvé objevila pánská tanga, lidé se bouřili. Copak je důstojné, aby muž nosil prádlo vymezené dosud pouze ženám? A dnes? Pánská tanga jdou na dračku. A jak se zdá, ani zdánlivě šílený nápad v podobě pánských podprsenek jen tak neupadne do zapomnění.

Fotografie tří pánských figurín s dámskými podprsenkami

Z nápadu mánie

Nápad vyrobit pár kousků podprsenek určených pro muže přišla jedna japonská firma po neutuchajících prosbách zákazníků. Z původních několika kusů se ale stala sériová výroba, která pokračuje dodnes. V Japonsku se prodej pánských podprsenek zvrtnul doslova v mánii. Hlavními zájemci jsou údajně úředníci a manažeři starší 30 let a lidé, kteří byli vychování k drsnosti a podprsenkou se bouří a kompenzují své skryté pudy.

Podprsenkoví muži

Mužům holdujícím pánským podprsenkám se zde říká „Bra-o“, což je slovní spojení složené z anglického „bra“ (podprsenka) a japonského „o“ neboli muž. Pánské podprsenky Wishroom se prodávají v bílé, černé a růžové barvě a v přepočtu na české koruny vás přijdou na necelých 400 Kč. Všechny mají košíček velikosti A, obvod hrudníku je ale pochopitelně širší (80 – 96 cm).

Komu může pánská podprsenka pomoci

Ačkoliv připadá drtivé většině populace nošení pánských podprsenek jako šílenost vedoucí ke snižování mužské důstojnosti, je třeba zvážit i pozitivní stránky tohoto netradičního kousku oblečení. Je pravda, že některým mužům může podprsenka prospět. Nemusí být nutně jen záležitostí fetišistů, ale i silnějších mužů, kteří se snaží zakrýt tukové polštářky v hrudní části těla. Těmto mužům podprsenka pomůže např. při sportu. A co se fetišistů týče – stále je lepší koupit si pánskou podprsenku než ji krást z balkónu své sousedky. Pánskou podprsenku lze samozřejmě koupit i z recese jako dárek nebo jej mohou využívat travestité.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.8 Počet: 9 Nejlepší: 5 Nejhorší: 1

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o svádění
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies