Online poker face

Poker je především hrou drsných chlapů, kteří nemají problém udržet si po dlouhé hodiny kamennou tvář. To napětí a vzrůšo není opravdu pro každého. Ten, kdo má slabé nervy tuhle hru prostě nezvládá. Ještě jste poker nezkoušeli? Co třeba začít hned teď? Online poker ti pomůže?

Ruka držící karty před pokerovými žetony

Začni hned!

Pokud jste ještě s pokerem nezačali, máte právě teď možnost začít hrát. Na internetu najdete všechno, co o téhle napínavé karetní hře budete potřebovat vědět. Možná se z vás vrzy stane profík a poker bude hlavním zdrojem vašich příjmů, ano i tohle je možné. Stačí se zdarma zaregistrovat a pak už se jen zlepšovat a zlepšovat.

Pokulháváte v pravidlechSxc.hu

Zatím žádný problém, pravidla pokeru si můžete důkladně a hlavně v klidu prostudovat od počítače. Pak už budete vědět co je to blind, flop, fold, raise, turn nebo kdo je to dealer.

Poker texas holdem

Poker texas holdem je nejpopulárnější variantou pokeru, kterou hrají milióny lidí po celém světě. Jeho pravidla jsou opravdu jednoduchá, ale strategie hluboká. Zkuste to také a uvidíte, že přestat bude těžké. Zajímavá je hlavně strategie při hře poker texas holdem no limit, tady můžete sázet bez omezení.

Pokud se chcete naučit poker texas holdem, musíte začít od hodnot počátečních karetních kombinací. Takže na co ještě čekáte, najděte v šuplíku balíček o 52 kartách a čtyřech barvách a jde se na studování pravidel pokeru. Nezapomeňte vyndat žolíky, ti nejsou k ničemu.

Až si kombinace osvojíte a naučíte se nad nimi ještě přemýšlet, nečekejte, že z vás okamžitě bude mistr pokeru. Nezapomínejte si při hře lámat hlavu s tím, co by asi tak spoluhráč mohl držet v ruce. Chce to čas a poctivě hrát, teprve potom se z vás může stát hvězda poker texas holdem. Držíme palce!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies