Ona ve vašem bytě

Po několika návštěvách kina a restaurace konečně přijala pozvání do vašeho bytu. Je jasné, že budete chtít více než si jen povídat. Víme, co dělat, aby jste naplnil své touhy a neodradil od další návštěvy..

byt, křeslo, žena

Rámcová příprava vašeho bytu

- nemůže být podceněna. Především provedete cosi, co by se dalo nazvat úklidem. (Nebo co vy sám za úklid považujete.) Např. jestliže ve vypůjčeném bytě může být vrstva prachu 1,5 cm, ve vašem vlastním by neměla přesahovat 0,2 cm. Odstraníte všechny předměty, které by vás kompromitovaly nebo které by mohly odvádět pozornost od vlastního cíle návštěvy směrem jiným. Z dohledu proto zmizí: dámské prádlo, které tu zůstalo po předchozích návštěvách, sbírka sportovních trofejí, pokud nějaké máte, střelné zbraně, medvídek, kterého si berete na noc do postele apod. Jste-li tak dětinský, že si věšíte na stěny plakáty filmových hereček, sejmete je. Nezáleží přitom, zda jde o plakáty, na nichž jsou herečky v kožichu nebo v negližé. Hrozné je obojí.

Květiny, vázy, šálky, skleničky

- nesmí být nápadné. Zvlášť je třeba varovat před květinami. Normální muž je neudrží při životě, takže by mohly vzbudit dojem, že o ně pečuje jiná vaše milenka nebo že jste si je půjčil u sousedů. Vázy apod. působí zženštile. Šálky a skleničky nechť jsou myté, ale s mírnými otisky prstů (vašich), vždy však bez otisků rtěnky. Jestli náhodou máte všechny šálky a skleničky stejného druhu, upozorníte mezi řečí, že jsou po babičce. Jinak by působily podobně jako květiny. Knihovna, houpací křeslo apod. - části zařízení, které, pokud v bytě jsou, neodstraňujete. Mají testovací význam. Pokud např. vaše knihovna obsahuje hodně svazků, stopnete si, jak dlouho trvá, než dotyčná žena řekne: „Je, vy máte knih, to jste všechny četl?” U houpacího křesla: „Je, vy máte houpací křeslo, můžu si do něj sednout?” Žena, která vydrží nepoložit tyto otázky do 90 vteřin, je inteligentní. Když je nepoloží vůbec, je nebezpečně inteligentní a vy budete stále ve střehu.

Pohovka, postel, válenda

- předem je dáte do pořádku. Předpokládáte přece, že je budete potřebovat k účelu, pro který není vhodné, aby se na nich povalovaly vaše špinavé ponožky či cokoliv jiného.

Osvětlení

- máte připraveno ve třech stupních. Základní osvětlení použijete při vstupu a prvních 15 minutách. Tlumenější osvětlení použijete, když zapnete zdroj hudby a přinesete malé občerstvení. Rozhodující je třetí stupeň, jehož výkonnost by neměla přesahovat 25 W. Svíčky zásadně nepoužíváte: na mnoho žen působí jako přímý příslib manželství.

 

Občerstvení

- nejste mezinárodní hotel. Stačí obložené chlebíčky, talíř jednohubek, kaviár, ústřice, lanýže, frutti di maře s olivami, několik druhů vína, pouze tři druhy tvrdých alkoholů (nesmí chybět čtyřhvězdičkový francouzský koňak), dále višně v čokoládě, nugát, pražené mandle, menší výběi cukrářských výrobků se šlehačkou a čokoládovou polevou, z ovoce banány, pomeranče. Větší výběr nebývá nutný. Šampaňské nepodáváte, je to s ním velmi podobné jako se svíčkami.

Příslušenství

- téměř vždy se na ně zapomíná. Čisté ručníky, nové mýdlo a nová role toaletního papíru jsou nutností. Dámská kosmetika zmizí. Pánské časopisy zmizí.

Hudba, video

- podle okolností. Náladová hudba nikdy neškodí, však může vzbudit dojem, že chcete přenášet vlastní povinnosti na placené herce a tím se vyhýbat svým vstupním aktivitám. Při dnešním rozšíření erotických filmů beztak už neplní video tohoto druhu povzbuzující úlohu jako kdysi, spíše vzbuzuje dojem jakési lacinosti.

Její příchod a první minuty

- vám řeknou mnoho. Žena, která se po vašem bytě nerozhlédne, bývá povrchní a lhostejná. Pokud ale vše zkoumá jako exekutor, nebudete si před ní nikdy jist a pravděpodobně se k vám chce nastěhovat. Už jsme se zde zmínili o houpacím křesle a knihovně, všimnete si, zda její výraznější ohlas vzbudí např. cenný obraz na stěně, starožitnost apod., nebo naopak prošlapaný koberec. Dost důležité je, kam si sedne. Pro zjednodušení dalšího postupu si vybere hned sama pohovku, jestliže je silně účelově zaměřená. Pokud se hrne ke křeslu, řeknete: „Tam si nesedej, prosím tě, má odchlíplé čalounění a mohlo by ti potrhat punčochy.” (Takže nakonec stejně skončí na pohovce.)

Rozhovor

- spojíte s občerstvením. Nemusíte jej příliš protahovat, ale i nyní máte na zřeteli, že žena je také lidské stvoření. I kdyby byla její návštěva od počátku vedena oboustranně jasnými sexuálními zřeteli, pár minut obětujete společenské zábavě. Někdo ostatně ty ústřice sníst musí. Při rozhovoru se vyhýbáte zmínkám o tak jednoznačných skutečnostech, jako je vaše erekce. Ve většině případů také rozhovor nevedete na citovku, nepoužíváte všední výrazy jako: miluji tě, jsi krásná, láska, toužím po tobě apod. Máte připraveno několik vět, které jen velmi volně připomínají romány pro ženy, např.: „Je to fantastické, jak na tom bordó čalounění pohovky vynikne skvělý tvar tvých nohou.”

Další vývoj

- je celkem známý. Avšak rozrůzněný. Jenom děvkař amatér se na ženu vrhává jako nadržený erotoman. Velmi labužnický profesionál naproti tomu nechává na ní, aby ho svedla. Ve většině běžných případů volíte jakýsi střed, dotyčná žena pravděpodobně očekává, že první podněty vyjdou od vás, a vy jí v tom vyhovíte.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Mila Kunis dobývá Hollywood
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies