Odhalte ji podle jména!!

Má ho pořád s sebou, takže ho před vámi nemůže zatajit. Je to dobrá cesta, jak ji odhalit. A pozor i pojmenováním svého potomka o sobě hodně prozradí, takže pokud má vaše přítelkyně dcerušku Apple nebo synáčka Romea, nedivte se, že to nebude úplně OK.

Fotografie dvou žen, které se smíchem pózují na fotografii

Má výstřední jméno?

Jmenuje se Rosalinda, Vanessa, Esmeralda nebo ještě lépe? Nemá chudák žádný záchytný bod. Extravagantní jméno dostala od rodičů, kteří jsou si nejistí a zoufale hledali něco, čím by se od průměrnosti odlišili. S takovým šíleným jménem se jim to určitě povedlo. Jejich dcerunka pak sice nad okolím vyniká, ale nejspíše jenom a pouze svým křestním jménem. Je celkem pravděpodobné, že slečna s tímto jménem bude stejně zaměřená na prázdný efekt jako její rodiče.

Už nejsou moderní

Vlastičky, Květy, Drahomíry, Libuše a Šárky. Dneska už nepotkáte moc mladých slečen s takovými křestními jmény. Jde o slovanská jména, byla hodně oblíbená v 19. století a sloužila k vymezení od německé nebo české germanofilní společnosti. Tyhle holky většinou patřily do střední třídy, byly trochu upjaté a konzervativní, takže pro chlapy nic moc, leda by někdo zatoužil mít doma poslušnou ženušku u sporáku. Blbé nejsou, ale žádný odvaz od nich člověk čekat nemůže.

Jmenuje se Lucie?

Vyslovení jejího jména stimuluje centrum slasti, takže sexuální potenciál Lucinek je obrovský. Jak je to možné? Jde to díky hlásce „I“, její vyslovení vyvolává stimulující vibrace. Mladinká slečna vám jen řekne: „Jmenuji se Lucie“ a už vás má, tam kde chtěla. Ale bacha na to, nevydrží to dlouho. Prý to funguje jen, dokud nepřekročí určitou věkovou hranici. Potom zjistíte, že původ jejího jména je sice v latinském „lux“, tedy světlo, ale od stejného základu je i Lucifer. Je tedy možné, krása mladé Lucie pohasne a život s ní se změní v peklo.

Kateřina, Kačka, Kačenka

Jejich jméno se krásně vyslovuje, je rytmické a pěkně se poslouchá. Jaké jsou tyhle holky? Kateřiny občas moc do rytmu nehrají, jejich nálada a náklonnost k vám je někdy v tónech vysokých, jindy v proklatě nízkých. Jak je to s tou vaší Katkou?

Holky od „P“

Nejčastěji asi Petra a Pavlína či Pavla. Petra je prý buď štíhlá jako proutek, anebo holka krev a mlíko, vyberte si, kterou chcete. A jak to Petra umí posteli? Někteří radí nechat si ji pouze jako kamarádku, protože sex ji moc neříká. Ale víte co, raději to vyzkoušejte, protože když to Petru baví, tak takové rodeo vám neukáže žádná jiná.

Od Pavlín raději ruce pryč. Postihuje je taková nemoc, kterou moc nemusíte – hysterie!!!

Míša a Monika

Míša vás bude přitahovat, protože se o ní nikdy nedozvíte všechno, taková tajuplná a záhadná kráska. Jsou náruživé a sex jim jde, ovšem jestli i s vámi, toť otázka.

Máte rád provázky a svazování vůbec? Dejte Monice trochu nabumbat a ona vám tu správnou techniku předvede dokonale. Ve střízlivém stavu může trpět lehkým komplexem méněcennosti, tak ji čas od času vychvalte do výšin.

Sympatická slečna – Jana

Pěkně vás potrápí, je krásná, sympatická a umí si s chlapa hrát, jen tak vám nedá. Jestli ji ukecáte nebo okouzlíte natolik, že si sama lehne na znak, moc se neradujte. Ono to totiž dlouho trvat nebude. Za chvilku dostanete kopačky, Jana prostě musí vždycky o dům dál.

Kláro, jak to s tebou vypadá?

Vypadá to asi tak, že se vám bude líbit, ale taky ji můžete nenávidět. Je sice skvělá, chytrá a v posteli zručná, jenže je taky dost náročná. Jen tak s něčím se nespokojí. Kláry bývají i bezohledné nebo přecitlivělé, nejvíc si to užijete, pokud má obě tyto vlastnosti.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Driftováni aneb k cíli zásadně šejdrem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies