Očekávané filmové trháky roku 2009

Hollywoodská studia na nás ročně vychrlí desítky filmů a nejinak tomu bude i letos. Některé v nás zanechají určitý dojem, jiné upadnou v zapomnění. Tady je několik typů, které zaručeně nezklamou.

Filmy

Aktuální dění ve světě filmu

Letos nás toho na filmovém plátně čeká opravdu hodně, svůj filmový trhák si vybere každý. Opět na nás dýchne kouzelná atmosféra a to doslova s dalším pokračováním Harryho Pottera, tentokrát má název Harry Potter a Princ dvojí krve.

Těšit se také můžeme na další boje mezi upíry a vlkodlaky v pokračování série Underworld. Svých dalších pokračování se dočkají také Růžový panter, Doba ledová, Terminátor, Star Trek, X-Men, nebo třeba Transformers. Čeká nás toho ale mnohem víc...

Svět už se nemůže dočkat nového Harryho

Režie dalšího Potterovského snímku se ujal David Yates. Opět se setkáme se všemi starými známými. Harrymu a jeho spolužákům začal již šestý rok na Škole čar a kouzel v Bradavicích. Nezačal však nijak šťastně.

Lord Voldemort posbíral všechny své přívržence a začala válka, ve které se rozhodne o osudu Harryho Pottera. Ten se spoléhá na kouzla ze staré učebnice, kterou objeví, i když ho Hermiona mnohokrát varovala. Válka je krutá a nemilosrdná a začíná zasahovat i do rodin Harryho kamarádů. Zvládne to všechno náš malý čaroděj? Tak na to si musíme počkat až do léta.

Terminátoři opět útočí, čtvrté pokračování je na spadnutí

Kdo by čekal, že po skončení trilogie o robotech z budoucnosti se dočkáme ještě dalšího pokračování. Tentokrát nás příběh zavede o několik let dál - děj se odehrává na zemi po atomové válce.

Do čela odporu proti strojům se postavil náš známý John Connor a spolu s dalšími bojovníky se snaží čelit neustálým útokům terminátorů. Režie se tentokrát ujal režisér, který působí pod pseudonymem McG, do hlavní role Johna Connora obsadil herce známého z předchozího dílu Christiana Balea.

Kultura - další zajímavé články pro ženy i muže

Spiderman 3 - čeká jej výzva života

Norbit - Eddie Murphy v trojroli

The Simpsons Movie - Simpsonovi ve filmu

Divočáci - motorkářský výlet slavných

Alpha dog - příběh plný hvězd

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies