Nový objev Hefnera – Heather Knox

Tahle prsatá kočka s blond hřívou se dostala na začátek letošního sexy marathonu už před koncem loňského roku. Heather odhodila svou podprsenku hnedka v lednu a svoje poprsí odhalila pro pánský časopis Playboy. Pan Hefner zřejmě opět vybral dobře.

Fotografie blond ženy v modrých šatech

Svůdná Heather pochází z amerického Orlanda. Tahle usměvavá blondýnka se i přes svých pouhých 160 centimetrů stala novou playmate 2012. Heather byla až dosud nevinnost sama. Pro Playboy to byla její svlékací premiéra, teda aspoň to tvrdí.

bzi.ro

Hefnerovi se Heather líbila tak moc, že se odhalila hned pro první číslo Playboye 2012. Šestadvacetiletá krasavice měla tenhle kšeft během chvilky v kapse. Jiné holky čekají i několik let, než se na ně Hefnerovo štěstí usměje. Stačilo projít testovacím focením a práci servírky může hodit za hlavu. Tak snad i vám se vyvinutá Heather bude líbit. Heather držíme palce!!!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 2.5 Počet: 2 Nejlepší: 3 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

Nejkrásnější tanečnice nahoře bez
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies