Nový HP iPAQ Data Messenger

Konkurence v oblasti komunikátorů je tvrdá, není proto divu, že pozadu nechce zůstat žádný z jejich výrobců. Spotřebitelé se tak mohou pořád těšit na stále nové a „vymakanější“ přístroje. Jedním z nich je komunikátor HP iPAQ od společnosti Hewlett-Packard.

Fotografie mobilního telefonu HP iPAQ Data Messenger

Velký displej a vysunovací klávesnice

Tento přístroj váží pouze 160 gramů, jeho rozměry jsou 114,5 x 57 x 17,4 milimetrů. Dotykový displej s LED podsvícením na přední straně komunikátoru má 65 000 barev. Úhlopříčka je 2,8 palce a rozlišení 320 x 240 bodů.

Ovládání je jednoduché, pomocí základních ovládacích tlačítek a optického dotykového joysticku pod displejem, kde se navíc dá vysunout ještě malá klávesnice.

Fotoaparát, kamera, připojení

Kvalitní fotoaparát je dnes základem každého multimediálního zařízení. Tento model ovšem rozhodně pozadu nezůstal. Fotoaparát má rozlišení 3 megapixely, nabízí funkci digitálního zoomu, automatického zaostřování a také blesk. Rovněž lze pořizovat video záběry.

Pro nabíjení je využit port MicroUSB, k přístroji připojíte i klasická sluchátka. Nechybí ani Bluetooth 2.0 a připojení Wi-Fi. Nikdy se neztratíte s GPS navigací.

Operační systém

Jeho funkce a různé vychytávky spolehlivě uspokojí i náročné uživatele. HP iPAQ má operační systém Windows Mobile 6.1, o jeho chod se stará procesor Qualcomm s frekvencí 528 MHz doplněný o 128 MB RAM a 256 MB ROM paměti.

Aplikace:

Microsoft Office Mobile, Microsoft Office Outloo, Mobile Internet Explorer,Mobile Windows Live, Windows Media Playe, Mobile Microsoft Internet Sharing, Google Maps, Google Searc, ArcSoft MMS Composer, Sun JVM, Snapfish integratio, Cyberon Voice Commande, Westtek Jetcet PDF viewer, Westtek Jetcet Print, MobiMate WorldMate (na CD), HP Power Save Mode, HP Light Sensor, HP Ringer/Sound Switch, HP Asset Viewer, HP Data Connect, HP Band Control,HP TTY Calling, HP SIM Manager,HP Keyboard Backlight, HP Button Mapping.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Geniální huliči
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies