Novinky ze světa mobilních telefonů

Zajímá vás, co si výrobci mobilních telefonů pro letošní rok připravili za novinky? Nyní máte možnost se to dozvědět… V dnešním článku vám představíme HTC Snap, Evolve Survivor a Kyoceru EOS.

Mobilní telefon HTC Snap

Kyocera EOS – mobil nebo peněženka?

Technici japonské společnosti Kyocera představili koncept mobilního telefonu s názvem EOS, který nebude potřebovat ke svému chodu žádnou baterii. Energii získává automaticky z pohybů, které se vykonávají při jeho skládání a rozkládání. Zajímavý je tento koncept také svým designem, vypadá totiž jako peněženka. Po rozložení vám nabídne nejen kvalitní mobilní telefon, ale po plném rozložení také mini notebook s vysouvací Querty klávesnicí. Kdy se dočká koncept realizace a následného uvedení na trh, je prozatím ve hvězdách.

Evolve Survivor – nerozbitný telefon příznivce adrenalinu

Hlavní předností telefonu Evolve Survivor je jeho pogumované tělo, které je vystužené kovovým rámem, díky kterému je telefon téměř nerozbitný. Dle jeho výrobce Evolve Survivor odolá vodě, mrazu,nadměrnému teplu (až 60°C), velkému pádu a dokonce i přejetí autem. Zajímavým vybavením u tohoto telefonu je také teploměr, tlakoměr, výškoměr, kompas, LED svítilny nebo laserové ukazovátko. Cena tohoto telefonu se pohybuje okolo 5000 korun, již nyní jej můžeme zakoupit v obchodech s mobilními telefony.

HTC Snap – emailový mobil

HTC Snap je tenký necelých 12 milimetrů. Pochlubit se může nejen výkonným procesorem Qualcomm s frekvencí 528 MHz, operační pamětí o velikosti 256 MB, QWERTY klávesnicí, vysokorychlostním internetovým připojením 3G HSPA, Wifi, ale také speciálním programem, který třídí emaily podle důležitosti. Celý telefon je postaven na operačním systému Windows Mobile ve verzi 6.1. Přesná cena nového HTC Snap prozatím nebyla stanovena, v prodeji by se měl ukázat již v průběhu druhého čtvrtletí roku 2009.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Chtěli byste doma nymfu?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies