Novinky v moderních doplňcích pro muže

K doladění vytříbeného stylu někdy stačí jen maličkost – kvalitní brýle, opasek nebo třeba hodinky. Našli jsme doplňky, které vás ocejchují titulem muž na úrovni.

Fotografie muže v černých slunečních brýlích

Hodinky Casio G-Shock

Hodinky Casio, to je vždy záruka kvality. Limitovaná edice řady G-shock nabízí multifunkční digitální parádu vhodnou pro vyznavače sportovních aktivit. Jsou perfektně odolné proti nárazům, mají solární napájení a bez úhony přežijí i dvě stovky metrů pod hladinou vody. Pokud toužíte spíše po něčem elegantním, poohlédněte se po ciferníkových metalických hodinkách téže značky.

Originální přilby

Kolekce Les Ateliers Ruby, to jsou vskutku originální přilby určené pro motorkáře, kteří se nebojí být středem pozornosti. Je libo proužky nebo snad raději puntíky? Pokud si na výstřednosti nepotrpíte, potěšte uměleckou přilbou přítelkyni. Přilby nevšedního designu vyrábí i některé české firmy.

Nejlehčí kopačky světa

Pouhých 185 gramů váží jedna kopačka Nike Mercurial Vapor Superfly. Umožňuje rychlý a pohodlný pohyb. Speciální, vysoce pevný materiál zpevňuje chodidlo přesně tam, kde je to třeba. Podrážka je vyrobena z uhlíkových vláken. U nás tyto ultralehké kopačky seženete ve vybraných obchodech, zejména v Praze.

Kvalitní kožený opasek

Každý muž by měl mít ve svém šatníku kvalitní černý opasek. Jste-li ochotni investovat do tohoto doplňku větší obnos peněz, zaměřte se na pásky Lamborghini. Vyrytá značka na sponě pásku vás okamžitě zaškatulkuje mezi módní fajnšmekry. Praktický je také oboustranný opasek Pierre Cardin – z jedné strany hnědý, z druhé černý.

Luxus na očích

Trendy sluneční brýle, které netlačí na kořeni nosu a vydrží déle než dvě sezóny? Vyzkoušejte některé ze značkových okulí jako je Gucci, Armani nebo Dior. Nejen, že vás ochrání před ostrými slunečními paprky, ale dodají také šmrnc a přesně ten styl, který razíte – z široké výběru totiž není možné si nevybrat!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies