Nové hračky do vaší postele

Baví vás sex? Hádám, že asi trochu ano. Ne vždycky ale je s kým, a autoerotika může člověka začít celkem nudit. Není to ovšem vždycky pravdou, jak se můžete nyní přesvědčit při bližším pohledu na současnou úrodu sexuálních pomůcek. Aby z nich náhodou některé nebyly lepší než vaši partneři nebo partnerky...

Fotografie ženských černých vibrátorů

Lidská vynalézavost nezná hranic

Od objevu ohně prošlo lidské poznání obrovským pokrokem a ten se projevil úplně ve všech oblastech života. Není tedy divu, že moderní věda a technologie úspěšně dobyly i naše postele. Člověk by řekl, že v sexu už po těch milionech let není moc co nového objevovat, ale poslední dobou to naopak vypadá, že umělé pomůcky normální  lidskou výbavičku hravě strčí do kapsy. A nejen tam. Následující seznam deseti nejlepších sexuálních hraček současnosti je převzatý ze stránek fleshbot.com. Většinou se jedná o pomůcky určené ženám, ale jen se neofrňujte. Za prvé buďte rádi, že my chlapi zase tolik k tomu vrcholu pomáhat nepotřebujem a po jedné nejmenované modré pilulce je z každýho hned Bořek stavitel, a za druhé byste možná měli začít uvažovat o tom, že něco takového pořídíte vaší partnerce. Ostatně technické hračky je zábava i jen ovládat.

10) We-Vibe alias Vibrujeme

We-VibeNení vibrátor jako vibrátor. U tohohle vás možná na první pohled zarazí poněkud nerobertovský tvar. To je proto, že tohle zařízeníčko je určené k příjemné stimulaci různých tělesných částí z různých úhlů a různým způsobem, a ne zrovna tím nejpřímočařejším. Díky tomu si to můžou užít opravdu všichni a na mnoho způsobů.

 

 

 

 

 

9) Bo

kroužek BoTohle bude asi jediný výrobek na seznamu, který je určený čistě pro muže. Takový kroužek na penis je zdánlivě naprosto jednoduchý výmysl, na kterém se toho moc nedá technologicky vylepšit. V tomhle případě se ale přece jen jedná o něco extra, protože předně není vyrobený z nějakého běžného gumového nebo umělohmotného šmejdu, nýbrž z kvalitního silikonu. Potom taky umí vybrovat. Když dneska umí vybrovat kdeco, tak proč ne taky tohle, že.

 

 

 

8) Babeland Nubby G

Babeland Nubby GPokud je vaším fetišem facebook, je tahle modrá podivnost pro vás tou nejlepší volbou. Chatovat přes to sice nemůžete, ale schválně to chvíli hypnotizujte, než vám dojde, jako co to vypadá. Tahle verze navíc neobsahuje toxické látky, jak se to u šmejd in čajna produktů stává. Což je pozitivní. Zvláštní zahnutí pak souvisí s jistým velkým písmenem v názvu, které se z nějakého důvodu nachází v jistém ženském orgánu očividně v dost blbém úhlu.

 

 

 

7) Curve alias Záhyb

Curve alias ZáhybZahnutí různých druhů je kvůli hledání bodu G v současnosti čím dál tím populárnější designovou volbou. Po nějakém tom vědeckém testování se totiž pomalu dospívá k takovému pohledu na věc, že není potřeba držet se tradičního vzhledu mužského údu, protože různé poněkud exotičtější variace na ty správné tvary zřejmě mají lepší účinek. Hm, technika 1, chlapi 0.

 

 

 

 

6) Mia

MiaMia je v podstatě takový robertek pro sraby. Design v tomto případě nemá být ani tradiční, ani exotický, ale takový, aby při pohledu na tento decentní přístroj nešlo hned poznat, o co se jedná. Pokud tedy máte stydlivou přítelkyni, která se bojí, že jí někdo prohrabe kabelku a náhodou ji načapá, doporučte jí tuhle "větší flashku".

 

 

 

 

 

5) Delight alias Potěšení

Delight Potěšení je, jak je z obrázku patrno, ještě zahnutější než Záhyb, a tak vyvstává otázka, co vám má tohle pomoct najít. No, rozhodně můžete zapojit hodně fantazie a prohledat kde co. ;)

 

 

 

 

 

 

4) Jollie

JollieTohle možná trochu vypadá jako kombinace žraločí hlavy, vražedné zbraně a normálního dilda. A taky to má divné nic nevysvětlující jméno. Kvůli vzhledu nebo jménu si to ale lidi nekupují. Tento design je napůl cesty mezi Záhybem a klasikou a zároveň nabízí nové kreativní způsoby úchopu, se kterými se dá taky různě experimentovat.

 

 

 

 

3) Eleven alias Jedenáctka

Eleven Jedno je jisté, tvrdší už to nebude. Pokud jste fajnovky a normální guma nebo plastik pro vás nejsou dost hardcore, můžete zkusit tenhle ocelovej klacek. Nic speciálního to sice neumí a nic s tím ani nenakrájite, ale i tak se to dá použít jako vražedná zbraň. Pokud se teda mermomocí chcete dostat do zítřejšího Blesku. V každém případě až to jednou za několik tisíc let archeologové najdou v ruinách vaší garáže, nejspíš se nebudou stačit divit, k čemu to vlastně bylo.

 

 

 

2) Gigi

GigiDalší pomůcka speciálně vybavená pro hledání géčka, tentokrát s adaptérem na dobíjení a obzvlášť vymakaným ovládáním, které je pravděpodobně tím vůbec nejlepším u vibrátorů obecně. A navíc to má fajn lehce úchylné jméno, které vám od teď už vždycky připomene tu mladistvou šílenou japonku s koulema na řetezu, co skončila s hřebíkem v hlavě v Kill Billovi. Ta se sice jmenovala Gogo, ale to máte prašť jak uhoď.

 

 

 

 

1) SaSi

SaSiA nakonec ten pravděpodobně nejlepší vibrátor opět poněkud exotického tvaru. Když se tak na to dívám, docela bych i věřil tomu, kdyby se třeba náhodou odhalilo, že to sem importujou nějací mimozemšťani. To by rovnou mohli udělat nějakou epizodu Akt X, kde by se Mulder se Scullyovou snažili přijít na to, k čemu to je a jak se to používá. A kdyby na to přišli, asi by se z toho vyvrbil celkem zajímavej díl.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies