Nová zrcátka pro plechového miláčka

Jste fanda tuningu? Pak pro vás bude dnešní článek pěknou inspirací. Půjde o sportovní zrcátka. Proč nedat autu pomocí sporotvních zrcátek nový vzhled? Možná, že vám někdo nedávno nebo zrovna dneska rozbil zrcátko na parkovišti a vzhledem k přijtatelné ceně jsou sportovní zrcátka dobrou cestou, jak dát autu nový vytuněný šmrnc.

Fotografie zachycující automobilová zrcátka

Sportovní zrcátka

Zkuste nad výmněnou zrcátek popřemýšlet, proč si čas od času neudělat radost, co říkáte? Zrcátka mají zabudovaný blinkr z LED diod a dostanete také další sadu LED diod k jinému použití. Použijte je například pro parkovací nebo poziční světla. Zabrouzdejte na stránky www.pietro-shop.cz, tady si z několika provedení sportovních zrcátek. 

Vybrat si můžete buď v základním provedení s manuálním ovládáním, pro náročnější jsou tady sportovní zrcátka v plném provedení, vyhřívané a s elektrickým ovládáním. K mání jsou sportovní zrcátka černé barvy, ty si podle libosti můžete nalakovat do jakékoli barvy. Druhou možností jsou zrcátka v provedení chrom, ty se ovšem nedají dále lakovat. 

zrcátka pro automobil

Montáž je snadná

Montáž sportovních zrcátek s manuálním provedením je velice snadná, pokud jde o zrcátka s elektrickým ovládáním, tady je to složitější. Je lepší, aby je zapojil nebo alespoň zkontrolovat zapojení odborník. V případě, že je špatně zapojíte, hrozí zkrat a zničení elektrického ovládání. 

Pro ty zdatné, zrcátka se montují pomocí speciálních adaptérů, které se liší v závisloti na modelu auta. Zrcátka jsou pak už všechny stejná mimo výbavu a tak je lze montovat i na jiné auto, jen výměnou adaptérů.

U elektricky ovládaných zrcátek je nutno je zapojit na stávající ovládací přepínač v automobilu. Nebo namontovat vlastní přepínač a natáhnout kabely.

Tak co vy na to? Dáte vašemu plechovému krasavci nový vzhled? Určitě si to zaslouží on i vy.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Katy Perry: z kostelové lolity sexy symbolem
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies