Nokia Supreme – exkluzivní dárek pro náročnou milenku

Představujeme Vám novinku od společnosti Nokia, mobilní telefon s označením Supreme. Jak je z názvu patrné, bude se jednat o suprový mobil, ovšem za suprovější cenu. Ta se pohybuje okolo 3 miliónů korun.

Fotografie mobilního telefonu Nokia Supreme

Nokia Supreme - prestiž a luxus především

Nokia Supreme není obyčejným mobilním telefonem, který si můžete zakoupit v obchodě. Jedná se o limitovanou edici pouhých 3 kusů, jenž získají pouze ti nejrychlejší (a také samozřejmě ti movitější). Novinka v sobě ukrývá 1125 růžových diamantů, které lemují celý obvod přístroje, navíc čelní i zadní stranu přístroje tvoří 80 gramů čisté platiny. Srdce telefonu tvoří velké ovládací tlačítko, které je vyrobeno z velkého bílého diamantu. O výrobu se postarala společnost Goldstriker (především patří dík slavnému návrháři Stuartovi Hughesovi), která již několik let proměňuje obyčejnou spotřební elektroniku na exkluzivní přístroje díky drahým a luxusním materiálům.

Nokia Supreme - technické parametry

Nokia Supreme má svou výsuvnou konstrukcí, ale i technickými parametry vycházet z modelu Arte, jenž je v současné době jedním z nejluxusnějších nabízených telefonů naší planety. Krom diamantů a čisté platiny, nalezneme na této novince dvoupalcový displej s rozlišením 240 x 320 obrazových bodů či vestavěný fotoaparát s rozlišením 3 MPx s možností natáčení videa. Samozřejmostí bude také přehrávač hudby, rádio a integrovaný bluetooth adaptér. U tohoto telefonu tedy nejde ani tak o technickou stránku, ale o luxusní vzhled.

Luxusní mobil a nebo raději domek?

Pořizovací cena této novinky, které se na světě vyrobí pouhé 3 kusy, by se měla pohybovat okolo 160 000 dolarů, v přepočtu tedy okolo 3 miliónů korun. Můžete si tedy vybrat, pokud chcete vlastnit raritu, která vám pár let vydrží (můžete ji koupit milence na usmířenou) a nebo si koupit dům a mít zajištěnou střechu nad hlavou na celý život. Pro ty, kteří zvolili tu druhou možnost, jsme si připravili alespoň pár fotografií Nokie Supreme, jenž se mohou pokochat. Ti, kteří mají o tuto novinku zájem (a mají dostatek peněz), tak by si měli s jejím objednáním pospíšit...

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Google +1 aneb jak se vám líbí
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies