Nikki Reed – sexy upíří kráska

Další celebritou, kterou Vám na našem magazínu pro muže představíme, je Nikki Reed – sexy kráska, která ztvárnila roli upírky ve veleúspěšné sáze Stmívání. Přečtěte si o této celebritě více informací a pokochejte se její krásou v naší bohaté fotogalerii.

Modelka Nikki Reed na své propagační fotografii

Ze života Nikky Reed

Tato 168 centimetrů vysoká herečka a scénáristka, se narodila 17. května 1988 v Los Angeles v Kalifornii. Celým jménem se jmenuje Nicole Elizabeth Reed. Její otec je známým umělcem, matka pracuje jako kosmetička. Nikki se již jako malá velmi ráda předváděla, bylo tedy zřejmé, že její cesty povedou k herectví a nebo jiné, podobné profesi.

Nikki Reed? Rozhodně žádný svatoušek...

Na svůj poměrně nízký věk, toho má Nikki za sebou poměrně dost. Již ve svých 12-ti letech měla zkušenosti s drogami a sexem, sem tam se k tomu ještě připletla nějaká ta krádež. Snad už ale dostala tato sexy kráska rozum a bude sekat latinu...

Talentovaná herečka a scénáristka

Nikki je oblíbenou a vyhledávanou herečkou, která má svůj osobitý styl. Za zmínku stojí film Třináctka, ke kterému Nikki společně s Catherine Hardwicke napsala scénář. Pro zajímavost: Film je natočen podle skutečné události z hereččina poněkud bujarého života. Nikky je nejmladší herečkou, která kdy napsala filmový scénář.

Mezi další filmy, ve kterých jsme mohli Nikki spatřit, patří Legendy z Dogtownu, Ďáblův sluha či Úkladná vražda. Rolí, která jí ovšem nejvíce proslavila, je upíří kráska Rosalie, kterou si zahrála ve veleúspěšném hororové pohádce Stmívání a v jejím pokračování Stmívání - Nový měsíc. Předpokládá se, že i ve třetím pokračovaní, tedy Stmívání - Zatmění, budeme moci tuto herečku spatřit. Zahrála si také v americkém seriálu The O.C.

Shlédněte bohatou fotogalerii sexy Nikki Reed, kterou naleznete pod článkem!

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Nespoutaný Sébastien Chabal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies