Nezvratný osud 3 - Final Destination 3

Třetí pokračování velmi populárního a komerčně úspěšného snímku Nezvratný osud je už také u nás. Opět se tak setkáte se skupinou mladých lidí, kteří se bláhově domnívali, že jen o vlásek unikli smrti.

Úvodní plakát k filmu Nezvratný osud

Nezvratný osud 3 – o čem tento film je

Třetí pokračování velmi populárního a komerčně úspěšného snímku Nezvratný osud je už také u nás. Opět se tak setkáte se skupinou, kteří se bláhově domnívali, že jen o vlásek unikli smrti a čeká je ještě dlouhý a bohatý život.

 

Hlavním cílem diváckého soustředění se tak stává mladá dívka Wendy (Mary Elizabeth Winstead). Ta v předtuše spatří katastrofu oblíbené horské dráhy The Devil's Flight v místním zábavním komplexu a rozhodne se zakročit. Podaří se jí přesvědčit skupinku několika lidí, aby se populární atrakci vyhnuli a našli si v lunaparku jinou zábavu.

 

O několik okamžiků později již dotyční sledují tragédii obřích rozměrů a nezdráhají se uvěřit, že právě oni jsou ti šťastní a vyvolení, jimž se podařilo smrtícímu osudu uniknout. Opak je však pravdou, protože zubatá si své ovečky vždycky najde…

 

Film je plný zvratů a drastických scén. Opalujete se rádi v soláriu? Potom si nenechte ujít první třetinu filmu, čeká na vás smrt dvou mladých dívek, po které vás tato obliba možná nadobro přejde...

Nezvratný osud 3 – základní informace

Režie: James Wong

Scénář: James Wong, Glen Morgan

Kamera: Robert McLachlan

Hudba: Shirley Walker

Hrají: Mary Elizabeth Winstead (Wendy Christensen), Ryan Merriman (Kevin Fischer), Amanda Crew, Texas Battle

Distribuce: Warner Bros

Délka filmu: 90 min.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies