Sexy Nicole Scherzinger v 'Men in Black 3'

Sexy popstar Nicole Scherzinger (32) byla údajně nabídnuta role v Men in Black 3! Měla by si zahrát přítelkyni Borise, záporňáka, kterého ztvárnil Jemaine Clement. Po rozpadu Pussycat Dolls se hlavní zpěvačka zřejmě naplno vydává na sólovou dráhu. Žádná změna - křoví jí můžou dělat i jiné tanečnice, nebo ne?

Zpěvačka Nicole Scherzinger a její propagační fotografie

'Men in Black' je jedna z nejúspěšnějších a nejvtipnějších sérií ve svém žánru. Na co se můžeme těšít? Opět uvidíme Willa Smithe v roli agenta Jaye, tentokrát se vrátí do 60. let a potká parťáka agenta Kaye v jeho mladších letech. Mladého agenta si zahraje Josh Brolin, o ostatních hvězdách se stále jedná - očekávat ale můžeme Gemmu Atterton v roli sekretářky, Aleca Baldwina jako velkého bosse nebo jihoafrickou hvězdu Sharlto Copley.

Třetí díl je momentálně ve vrcholném natáčení a do kin má přijít až v roce 2012. Zpěvaččini fanoušci jistě ocení jiné než taneční scény, i když mají pořádné grády! Prohlédněte si sexy fotky Nicole v naší fotogalerii nebo její svůdné pohyby v klipu k filmu Milionář z chatrče.

Video galerie

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Dara Rolins – krásné tělo, sexy hlas
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies