New Pionýr přináší vlnu retra

Vlna retra zasáhla i motocykly. Na trh se v České republice vrací populární pincek, motorka, na niž mnozí vzpomínají ze svých cest do práce nebo na víkend. Nový stroj má označení New Pionýr.

Nejoblíbenější motocykl padesátých let 20. století značky Pionýr

New Pionýr navazuje na Babetu

Opavská firma, která se specializuje na dovoz motocyklů, nemohla tušit, jaký zájem vzbudí její snaha přinést zpět na trh oblíbené vozítka. V roce 2005 na jednom prodejním místě prodali za pouhých 5 hodin 648 kusů modelu Betek, lidově samozřejmě zvaných Babeta.

New Pionýr - pokračování v tradici

Na tento úspěch se opavští budou snažit navázat novou řadou modelu Pionýr. Ten je opět v retro provedení, ale jeho motor má značku Honda a vyrábí se v Číně.

Po první edici se jenom zaprášilo, od září si bude New Pionýr k dostání pro všechny zájemce v České republice. Cena se pohybuje kolem 30 tisíc korun.

New Pionýr se už úspěšně nabízí i jinde

Znovuzrozený Pionýr se prodává například v Japonsku. Ale radost z něj budou mít především Češi, kterým připomene lepší stránku starých časů. Budou si ho moci pořídit v barvě černé, světle červené, žluté a modro-zelené metalíze.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Helmut Newton – umění, nebo porno?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies