Nejvíc sexy ženy českého showbusinessu

V dnešním článku si představíme nejvíce sexy celebrity českého showbussinesu, samozřejmě máme na mysli celebrity ženského pohlaví. Zajímavé informace a spousty sexy fotek naleznete právě ZDE!

Modelka Hanka Mašlíková při focení s melounem v ruce

Sexbomba Hana Mašlíková

Hanku Mašlíkovou prý už unavuje, že se na ni muži dívají jen jako na sexuální objekt. Důležitější pro ni je, když někdo ocení její inteligenci. Většina mužů se při pohledu na krásnou blondýnku k myšlenkám o její povaze ani nedostane… A není se čemu divit.

Agáta Hanychová a její mladé modelky

Agáta na sebe v poslední době upozorňuje především aktivitami okolo její modelingové agentury. Mladým začínajícím modelkám radí, jak si najít cestu na vrchol. Do světa módy se tak pod velením sexy Agáty dostávají další a další dívky. Sama modelka o sobě stále dává vědět i na různých večírcích.

Dominika Mesárošová se svými bobulemi

Vnadná Dominika Mesárošová se díky svým pětkám dostala na plakát k novému filmu 2Bobule, který má být pokračování k úspěšným Bobulím. Na fotkách se ukázala úplně nahá. Jak sama říká, velký problém jí to nedělá. Na další fotky si ale budeme muset počkat. Tedy alespoň do té doby, než Dominice opět někdo nabídne pěknou sumu peněz.

Eva Aichmajerová

Jakoby se v poslední době z televizních obrazovek vytratila, života si i tak užívá naplno. Eva Aichmajerová se stále věnuje svému oblíbenému moderování různých akcí. Navíc je nyní velmi šťastná po boku svého přítele Reného, se kterým tráví většinu volného času. Eva Aichmajerová  je nyní ve 3.měsíci těhotenství.

Exotická Victoria

Energická zpěvačka se u nás prosadila díky velké průbojnosti. Mezi ostatními českými zpěvačkami působí exoticky a svým vystupováním je u nás jedinečná. Vždy pozitivně naladěná krásná brunetka s proříznutou pusou, taková je Victoria.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.7 Počet: 3 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Gadgety jsou zpátky
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies