Nejlíp placení umělci za rok 2011

Jsou slavní, dělají, co je baví a navíc jsou za to královsky placeni. Kéž bychom mohli říct totéž sami o sobě! Nu což, pokusme se moc nezávidět a podívat se, kteří umělci si za loňský rok nahrabali nejvíc. Hlavně se nesnažte jejich příjmy převádět na koruny nebo rozpočítávat na měsíce. To by fakt dost bolelo... A stejně – prachy kazí charakter.

Snímek zachycující hollywoodské hvězdy

Komu to nejdráž zpívá

Mladičká, ale zazobanáblogspot.comPodle magazínu Billboard na první příčce nejlíp placených zpěvaček trůní s pěknou sumičkou 35,72 milionu dolarů (27,22 milionu euro) teprve 22letá Taylor Swift. Tahle cácorka odsunula na druhé místo takové rockové veterány jako U2, kteří se zmohli jenom na 32,12 milionu dolarů (24,48 milionu euro).

Na třetím místě se ocitl miláček Ameriky, nám neznámý Kenny Chesney, který vsadil na country a dobře udělal, na tuhle muziku Amerikáni slyší.

Až ostudné čtvrté místo obsadila vítězka z roku 2010 Lady Gaga. Letos teda bude muset přitvrdit. Otázka je, co ještě předvede, když už ukázala všechno včetně svého rozkroku.

Hip hop v podání páté Lil'Wayne vynesl 23,18 milionu dolarů.

První desítku nejlíp placených zpěváků uzavírají Sade, Bon Jovi, Céline Dion, Jason Aldean a Adele. A z Čechů zase nikdo, ani Goťák si neškrtl. A to přitom jeho Biene Maja uvádí do extáze už dvacátou generaci německých důchodkyň.

Chcete mít miliony Staňte se hercem!

Leo je už za vodoufemina.czTož svatá pravda. Třeba takovému Leonardu DiCapriovi se loňský rok obzvlášť vydařil - má v kasičce o 77 milionů dolarů víc. Pomohl mu k nim nejen jeho talent herecký, ale i ten obchodní, když se jako producent podílel na výrobě několika amerických trháků. Na paty mu šlape Johnny Deep, který mimo jiné produkoval Scorseseův film Hugo a jeho kouzelný svět. Třetí není nikdo jiný než stokrát provařený Adam Sandler. Will Smith se sice loni neobjevil v žádném filmu, ale roztočil Muže v černém III. Stačilo to na čtvrtou příčku. To Tom Hanks byl pilnější. A to jako herec i producent, což se odrazilo i na jeho příjmech (35 melounů).

Herečky s nejtučnějším kontem

Angelina si může dovolit jahody každý den!mediaoutrage.comKterá z nich je jednička, pokud jde o honoráře Není to ani Jiřina Bohdalová, ani Šmoulinka, ale stále fešná Angelina Jolie. Jen pro zajímost: nejlíp placená herečka Hollywoodu si přišla na 30 milionů dolarů. Ve srovnání s chlapskou kategorií je to skoro na žebráckou hůl. A stěžuje si Ne. Naše feministky by si z ní měly vzít příklad. Na druhém místě je královna romantických komedií Sarah Jessica Parker. I třetí jméno budete určitě znát: Jennifer Aniston, která se vloni objevila ve dvou filmech. Reese Witherspoon se v roce 2011 taky neflákala a vida, odměna v podobě tučného konta je tu. Přehlídku finančně zajištěných hereček uzavírá hrdinka Stmívání Kristen Stewart. Od upírů přeběhla k trpaslíkům (asi líp platí), takže se na ni můžete těšit jako na Sněhurku ve filmu Sněhurka a myslivec.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Gadgety do třetice všeho originálního
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies