Nejlepší polohy pro rychlovku

Některé ženy sice dávají přednost déle trvajícímu sexu, ale občas starou a dobrou rychlovkou jistě nepohrdne. U rychlovky se vypouští předehra a jde se rovnou na věc - bez zbytečných průtahů. Jelikož nikdy nevíte, kdy si ji dopřejete, o to víc do ní pak vkládáte více vášně a energie, což z ní dělá smyslnou a vzrušující záležitost. Jaké polohy jsou ty nej?

Nejlepší polohy pro rychlovku

 

Poloha zezadu čili na pejska je nejoblíbenější

 

Jen některé sexuální pozice jsou ideální k dráždění onoho bájného bodu G. A jednou z nich je právě tato poloha. Partnerka musí udělat jediné, kleknout si na postel, roztáhnout nohy na šířku vašich boků a vyšpulit zadeček. Měla by být opřená o natažené ruce, aby získala nějakou rovnováhu, když do ní budete bušit hlava nehlava.

 

Poloha ve stoje

 

Tato poloha je spíše pro svalovce, kterým nedělá problém svou partnerku uzvednout. Opřete partnerku zády o zeď a zvedněte ji čelem k sobě. Pořádně ji chytněte za zadeček a tím ji vlastně budete celou dobu podpírat. Partnerka se vám svými stehny bude opírat o předloktí a nohy obtočí pevně kolem vašich boků. V této poloze je všechna těžká práce na vás, tak se snažte, ať je partnerka spokojená.

 

Divoký misionář

 

Partnerka by se měla položit na rovný povrch - podlaha či postel. Ať si vybere, co je pro ni příjemnější. Partnerka si lehne na záda, nohy mírně pokrčí v kolenou a položí je na vaše ramena. Vy do ni proniknete a opřete se o její nohy. Tak dosáhnete opravdu hlubokého průniku, ze kterého se vaše milá bude zaručeně třást rozkoší.

 

Intenzivnější poloha na “koníčka”

 

Jestli má vaše partnerka ráda velení, přenechte ji ho, ať se může dle libosti vyřádit. Tentokrát se položte na záda vy a nechte nohy u sebe. Totéž udělá partnerka, když na vás nalehne. Partnerka se jen zapře rukama o postel či vaše paže a bude se pomalu pohybovat po celé délce vašeho penisu. Díky užšímu průniku budete oba navzájem lépe vnímat, jak ji centimetr po centimetru vyplňujete.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies