Nechte si ho namasírovat

I chlapi se rádi nechají eroticky rozmazlovat, to mi určitě potvrdíte. Tak proč si ho nenechat od své milé pěkně namasírovat. Klidně si o to řekněte, ono jí to možná samo od sebe nenapadne. Ženské jsou zkrátka zvyklé, že jsou masírovány ony. Zasloužíte si na chvilku zahrát na ženskou. Položíte se na záda a roztáhnete nohy, pak už se jen necháte unášet na vlnách vzrušení. Tak pojďme se podívat, jak by to asi mohlo vypadat a probíhat.

erotická masáž

Zavřete oči, přicházíprostatetips.blogspot.com

Je skvělá, navodí tu správnou atmosféru pro erotickou masáž vašeho penisu. Má na sobě rajcovní prádlo a v rukou sadu vonných olejů, aby to pěkně klouzalo. Pěkně si vás uloží, dá vám polštář pod hlavu i pod zadek, aby její práce byla naprosto dokonalá. Nakonec vás vyzve, ať nohy roztáhnete a pokrčíte v kolenou. No, teď se stáváte ženskou…. Vše, včetně vás je nachystáno, jízda může začít. Možná se nevrhne na váš penis okamžitě, ale prvně se bude věnovat hrudníku, obličeji, pažím, zkrátka tam, kde to máte rád. Ale …

(prostatetips.blogspot.com)Směrem k penisu

Ve vaší hlavě se honí myšlenky typu: „ Když už se k němu sakra dostane!“ nebo „ Sáhni už na něj!“. Jako by vám četla myšlenky. Pomalu masíruje varlata a nezapomene ani na hráz, tam je to obzvlášť příjemné, co vy na to A teď už se bude věnovat jen jemu. Pomalu střídá obě ruce, tlak i sílu, zatím co vy se můžete zbláznit blahem. Pak ještě jemně stáhne předkožku, protože jen tak dosáhne maximální citlivosti. Kam vám ještě v rámci uspokojení může sáhnout. Lehký dotek si užije i uzdička, tedy tenký kousek kůže spojující kořen a hlavu žaludu. A co kdyby podráždila i anální otvor No, proč ne.

Nedovolí vám se udělatprostatetips.blogspot.com

Bude vás pěkně napínat. Pokaždé, co uvidí, že už to na vás jde, její ruce se od penisu vzdálí. Bude kroužit jen kolem dokola a vy jí pak za to poděkujete. Pokud se teď uděláte, všechno bude zkažené. Jestli váš orgasmus oddálí několikrát, pak bude konec opravdu slastný.

Možná najde bod G

Ano, i u vás je někde schovaný. Taková erotická masáž je jako stvořená pro jeho nalezení. Až ho objeví, jisto jistě to okamžitě poznáte. Kde ho bude hledat. Nejspíš mezi varlaty a vaší prdelkou. Je to fakt citlivé místo, dá se srovnat s klitorisem. Když jednou rukou bude masírovat penis a druhou rukou dráždit ono tajemné místo, začne to pravé rodeo. Je celkem možné, že tady už se jí orgasmus oddálit nepodaří.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 4 Nejlepší: 5 Nejhorší: 2

Diskuze

Vybrané video

I věda může být populární
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies