Nanotechnologie - pečujte o svůj šatník

Pojem nanotechnologie se začíná skloňovat čím dál více a už se od medicíny a jiných odvětní dostává i do našeho šatníku a botníku. Probereme tu nanotechnologii trochu více do hloubky co říkáte? 

Fotografie kapaliny na impregnovaném povrchu

nano impregnaceOchranná vrstva

Moderní nanotechnologie umožňuje dokomalou ochranu a impregnaci nejrůznějších porvchů. Kouzelné NANO má snad samé pozitviní vlastnosti jako je delší životnost ochranné vrstvy, odolnost proti setření, absolutní prodyšnost a samozřejmostí jsou také antibakteriální vlastnosti.

Jak je to s tím oblečením?

Ochraňte se před promoknutím a špínou pomocí nano impregnace oděvů. Tato inovativní technologie pracuje na bázi nanotechnologie a ochrání nejen vaši bundu, ale také veškeré zimní oblečení. Ta doba, kdy jste impregnovali svou bundu přípravky na bázi silikonu, teflonu, oleje nebo vosku je pryč. 

Nano impregnace má několikrát vyšší odpuzovací schopnost proti sněhu i vodě, dokonce ochrání také před špínou. Tím pádem zajistí vašemu oblečení i o mnoho delší životnost. Nemusíte se obávat plísní a zapaření. Nano impregnace odpuzuje pouze vodu, ale vzduch propouští, čili zachová prodyšnost ošetřeného materiálu. 

Nano impregnace zblízkakapalina na impregnovaném povrchu

Umíte si představit jak to funguje? Nano impregnace vytvoří okolo ošetřeného vlákna odolný ochranný film z nano částic. Efekt lotosového květu zaručí nejen nepromokavost, ale také zachování původní barvy oblečení. Nano impreganaci oceníte především pokud jste vášnivý turista, pokud milujte zimní sporty nebo pracujete v náročných pracovních podmínkách. 

Ekologickou nano impregnaci NanoConcept složenou z vody a nano částic křemíku najdete v eshopu Nano-concept.cz. Vydrží až 10 vyprání. Nano impregnaci můžete kromě bundy a zimního oblečení aplikovat také na rukavice, čepice, kravaty, trička a tak bychom mohli pokračovat dále a dále. Co se týče materiálu, bez obav NanoConcept impregnaci aplikujte na textilní látky, bavlnu, nylon, polyester, PVC, koženou bundu, nubuk, umělou kůži, broušenou kůži, semiš a gore-tex.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Filmové novinky a premiéry
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies