Nahá Marisa Miller

Je možné, že ještě neznáte Marisu Miller? Pro hříšníky, kteří odpověděli 'ano' tady máme sexy foto-seznamovačku! Poznejte polonahou kamarádku Karoliny Kurkové a Heidi Klum!

Fotografie ženy ležící na zádech s přikrytými intimními partiemi

 

Marise je momentálně 34 let, je podruhé vdaná (příjmení má po 1. manželovi) bojuje proti rakovině jako ambasadorka American Cancer Society. Odkud se ale bere ta spousta sexy snímků? Od roku 2002 (po rozvodu) se objevila v Sports Illustrated Swimsuit Issues a na 6 let se stala stálou tváří. V roce 2007 například vyšla jedna z jejích nejznámějších SI fotek, kdy je oblečená jen do Ipodu.

Dalším nezapomenutelným úspěchem je její spolupráce s Victoria's Secret - v roce 07 se stala 'Victoriiným andílkem'. Je taky první a jedinou mluvčí Harley-Davidson, jedničkou v Maxim žebříčku Hot 100 2008, stejně jako v FHM Sexiest Women in the World. Její obličej na vás září i z plakátů v Tommy Hilfinger a Guess obchodních sítích. Co říkáte? Není Úžasná?Marisa Miller s MP3

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.5 Počet: 2 Nejlepší: 5 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Profil: Yannick Noah
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies