Nadějná Kristen Stewart

Sexy herečka, která se nejvíce proslavila hlavní rolí ve filmu Stmívání, má o svou hereckou kariéru postaráno ještě na dlouhá léta dopředu. Přečtěte si více o nadějné Kristen Stewart.

Americká herečka Kristen Stewart na své propagační fotografii

Ze života Kristen Stewart

Mladá a talentovaná herečka Kristen Stewart se narodila 4.dubna 1990 v Los Angeles (Kalifornie). Díky svému otci, televizními producentovi Johnu Stewartovi, měla možnost si již jako malá zahrát v několika reklamách. Hraní v reklamách ji přestalo bavit, proto přešla na filmová plátna.

Kristen Stewart - mladá a talentová

Kristen Stewart, coby herečku, jsme mohli poprvé shlédnout ve filmu Životní jistoty (2001). Poté následovaly role ve filmech Úkryt (2002), Cold Creek Manor (2003), Undertow (2004), Mluv, Chyťte tu holku, Zathura: Vesmírné dobrodružství (2005), Nelítostná rasa, Prokletí domu slunečnic (2007), Útěk do divočiny (2007), Na území žen (2007), Cutlass, What Just Happened, Jumper (2008) a další. Příští rok můžeme Kristen shlédnout ve filmu Runaways a Zatmění. Jak je vidět, má tato sexy kráska svou hereckou kariéru „nastartovanou" naplno.

Sexy Kristen Stewart ve filmu Stmívání

Roli, díky které se Kristen Stewart dostala až samý vrchol své dosavadní herecké kariéry, si zahrála ve filmu Stmívání (Twilight). Kristen zde ztvárnila jednu z hlavních rolí - Isabellu Swanovou, která se vášnivě zamilovala do upíra Edwarda Cullena (Robert Pattinson). Film byl natočen podle knižní předlohy Stephenie Meyerové.

Druhý díl The Twilight Sagy - New Moon, by měl do kin přijít koncem letošního listopadu. Třetí díl, Eclipse, by měl do kin přijít koncem června roku 2010. Příznivci nejen Kristen, ale i tohoto žánru si rozhodně příjdou na své.

Ze soukromí Kristen Stewart

Tato sexy kráska je v současné době zadaná. Shodou okolností se zakoukala do svého filmového kolegy Roberta Pattisona, se kterým si zahrála v již výše jmenovaném filmu Stmívání.  Pro zajímavost: Kristen je již odmala vášnivou surfařskou.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Christina Aguilera ft. Cher aneb Hříšný tanec 3
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies