Na tohle se jí raději neptejte!

Chlapi, tvrdíte, že se ničeho nebojíte, ale z ženských někdy vítr máte. Na některé věci se neodvažujete zeptat. Ale proč? Máte strach z kruté pravdy nebo tušíte, že přijde milosrdná lež? Které jsou ty nejvíce obávané otázky, tedy spíš otázky, které byste raději ani neměli položit?

Fotografie páru při družném rozhovoru

bookmaniac.orgNejsi tak náhodou feministka

No tak tohle je ta TOP otázka, na kterou se raději neptat vůbec. Ona totiž buď feministka opravdu je a s tím neuděláte nic, to raději vezměte nohy na ramena, než být s ní. Jestli feministka není, tak zas bude chtít, ať pořádně makáte a nosíte domů hlavně hodně peněz. Ona vám pomůže je pěkně proluftovat. Takže, pokud toužíte mít informace o rozdělení vašich rolí ve vztahu, slovo feminismus pro jistotu ani nezmiňujte.

Říká ti něco hrnec a vařecha

Vím, tohle zajímá každého strávníka z řad mužů, pokud nejde o kuchaře. Dneska se tahle otázka moc nehodí, je jiná doba. Ženské už nemají tolik času na vyvařování, ale některým se zase jen nechce, pravděpodobně to bude ta stejná, která chce, ať vyděláte oc peněz. Odpověď na tuhle otázku nemusí být zrovna příjemná. Raději poslušně spapejte poněkud břitký oběd, její kuchařské umění pochvalte a příště se chytněte vařechy sám. Možná, že ji i něco naučíte.

Proč si ty nohy neoholíš!womenscollaborativecircle.blogspot.com

Jde fakt jen o nohy nebo i jiné, daleko choulostivější partie Asi jste jí aspoň zkusil naznačit něco v tom smyslu, že tak to není úplně ono a sexy, ale pěkně vám zatla tipec. Proč se tomu tak brání Vždyť dneska to dělá každá ženská a ne jenom ty mladé. Neprobírejte to a vytáhněte pár tisícovek za bezbolestnou depilaci, třeba se kdysi škaredě pořezala, anebo je alergická na holicí pěnu. Když se ani tak nechce chloupků zbavit, nezbývá než to tolerovat nebo zdrhnout.

Máš mě ráda Miluješ mě ještě

Mějte na paměti, že na tohle se chlapi nikdy neptají!!! Co kdyby odpověď zněla „NE“. Může se stát, že odpověď nepřijde vůbec žádná, to ostatně taky mluví za vše. Jestli vás miluje, nebojte se, sama se vám s tím svěří a ráda.

ournote2self.wordpress.comNevadí ti můj lehký úbytek vlasů

Pokaždé když stojíte u zrcadla, zjistíte, že nejde o lehký úbytek vlasů, ale že se vám začíná tvořit poctivé koleno A ona zrovna miluje chlapáky s pořádnou kšticí, co Určitě pokaždé co stojí za vámi, si to vaše kolínko zaujatě prohlíží a vy se jí na to bojíte zeptat. Buďte v klidu, měla vás ráda s pořádnou řepou a bude vás mít ráda i bez ní.

Přemýšlíte nad tím, jak je vůbec možné, že ON a ONA si mohou rozumět, když každý chce něco jiného Asi je to právě v tom a někdy je to moc fajn, že

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Strážci Galaxie aneb Marvelovská sci-fi komedie
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies