Mýty o Češkách aneb Jsou Češky skutečně nejkrásnější?

„No jasně že jo!“ vykřikne pravý vlastenec. Máme nejlepší pivo, nejsuprovější hokejisty, nejkrásnější baby a nejvánočnější Vánoce. A kdo neskáče (pardon, tvrdí něco jiného), není Čech!

Fotografie nahé ženy s vlajkou za zády

Wonderful!

Když si do vyhledávače zadáte heslo „czech women“, budete se za půl hoďky nadýmat pýchou jak páv. Češky jsou tu hodnocené nejen jako krásné, ale i jako inteligentní, čestné, přímé a nezávislé (že zrovna takové ve vašem okolí nevidíte? Jestli vy nejste tak trochu hnidopich. Tak prostě uberte jednu, dvě, možná i tři nebo čtyři vlastnosti a uvidíte, jak se váš výběr rozšíří).

Češky na vývoz

Na netu jsou desítky seznamek, které se rozhodly vdavekchtivým českým slečnám a paním podat pomocnou ruku a najít jim prince na bílém koni. Jenže ho nehledají v české kotlině, ale za rozvadovskými humny anebo ještě dál, až za Atlantikem. Třeba seznamka Planet Romance slibuje Češek chtivým cizincům ženy dosud nezkažené západním feminismem, které dobře vědí, kde je jejich místo, uklízejí, perou a snaží se pro svého partnera dobře vypadat. K tomu mají slušné vzdělání, takže to nejsou žádné pipky. Takovýhle artikl jde dobře na odbyt. Který obstarožní Jerry nebo Helmut by si nechal podobnou perlu ujít?

Konkurence nespí

Tyhle agentury mají ale silnou konkurenci v Ruskách. Některé seznamky proto vyrážejí do útoku: líčí Rusko jako pelech neřesti (AIDS) a kriminality (mafie), k tomu přidají vízovou povinnost, údajně horší jazykovou vybavenost slečen, aby o to víc vynikla kvalita zboží Made in Czech Republic.

Fikce a realita

Česko je slušnou zásobárnou krasavic. Světu jsme dali jména jako Eva Herzigová, Karolina Kurková, Petra Němcová, Daniela Peštová, Paulina Pořízková, Veronika Vařeková. Itálie si sedla na zadek z Aleny Šeredové. Jako jediní z bývalého východního bloku se můžeme pyšnit miss World 2006 (díky, Taťáno Kuchařová!). A to nemluvíme o záplavě hereček, lokálních modelek a rádoby umělkyň, které nám zpříjemňují každodenní život svými fotkami, videi a názory. Jenže tuhletu elitu nemůžeme brát jako směrodatnou. Nebo znáte snad nějakou zemi, kde by se ve filmech a na plakátech objevovaly šeredky? V amerických filmech se taky po plážích producírují holky s mírami 90-60-90 a ksichtíkem barbie, zatímco v reálném životě je tu nejběžnější konfekční velikostí XXL.

Odvrácená strana mince

Tak jsme se poplácali po zádech a spokojeně ujistili o tom, jaká že to jsme líheň krasavic v srdci Evropy. Ale jestli chceme být objektivní, musíme se ptát cizinců nebo zcestovalých Čechů, kteří můžou srovnávat. A tady už nám trochu spadne hřebínek. Najdeme u nás hezké holky. Ale ty jsou v okolních i vzdálenějších zemích taky. A dost možná ještě upravenější a víc šik než ty naše. Trochu nám chybí vychytat ty poslední módní trendy. Přiznejme si, že Češky se sice snaží, ale Paříž nebo Milán je prostě o krok napřed. A zatímco tam móda diktuje rovné vlasy s uceleným jednobarevným přelivem, u nás narazíte na kebulky s trvalou nebo s melíry, za které by se nemuselo stydět ani májové kotě. Markantní je to hlavně na venkově, v místních sámoškách a školkách objevíte kreace (mluvíme o účesech i oháknutí), které vám vyrazí dech. Ale přece jen pomalu, ale jistě srovnáváme krok, hlavně mladší ročníky udělaly kus práce.

Hlas lidu

Ve světě bodují třeba takové Brazilky, vyhlášené pružným tělem, kakaovou pletí a havraními vlasy, které se tak svůdně vlní kolem útlého pasu a oblého zadečku… A vůbec, chcete-li objektivně zjistit, jak na tom Češky jsou, zapište tu vaši na server BeautifulPeople.com, který dává do kupy jenom krásné lidi. A o těch hlasují podle fotky uživatelé stránek. Jestli projde, máte být na co pyšní. Jestli ne, pošlete další fotku. Třeba tu vaši.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Není fotbal jako fotbal
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies