Muži a plastické operace

Počet mužů, kteří se chtějí zkrášlit pomocí zásahu plastického chirurga neustále roste. Tento fenomén již získal i své jméno, jedná se o takzvaný boytox.

Fotografie muže, který pózuje na pohovce

Boytox – nový fenomén

Studie provedená ve Velké Británii tvrdí, že jeden z pěti pacientů, který podstoupí kosmetickou operaci je mužského pohlaví. Je tedy pryč doba, kdy zkrášlovací procedury brzdící na nějaký čas projevy stárnutí vyhledávají pouze ženy. Fenomén mužských plastických operací už získal dokonce své jméno – boytox.

Proč muži absolvují plastické operace?

Stejně jako ženy se i muži chtějí zbavit vrásek. Oblíbená je také liposukce, obličejové úpravy a aplikace implantátů. Muže tlačí k těmto zákrokům především společenské a pracovní klima. Ještě nedávno muži plastické operace zavrhovali, ale vzhledem ke stále lépe vypadajícímu okolí a konkurenceschopnosti chtějí i muži pozastavit projevy stárnutí. Nejčastěji podstupují plastickou operaci muži mezi čtyřiceti až šedesáti lety.

Liposukce, modelace hýždí a obličejový lifting

Mezi nejčastější zákroky patří operace horních a dolních očních víček a spánkový lifting. Muži si nechávají také odsávat tukovou tkáň (liposukce) a to hlavně z problémových břišních partií a stehen. Co se týče implantátů, muži vyhledávají modelaci lýtek a hýždí.

Simon Cowell a Gordon Ramsey jsou příkladem

Jak už to bývá, mezi zájemci o boytox jsou ve velké míře známí muži. Jedním z těch co podstoupili plastickou operaci je Simon Cowell, porotce anglické a americké SuperStar. Ten ke kosmetické úpravě přemluvil i svého kamaráda, kuchaře Gorgona Ramseyho. Slavným lidem zřejmě nezbývá nic jiného než občas nějakou plastickou operaci podstoupit. Kdo chce vystupovat v televizi musí vypadat dobře.

Nic se nesmí přehánět

Ani s boytoxem se to nesmí přehnat. Kdo to přežene, má velkou šanci vypadat po zákroku ještě hůře, než před úpravou. Tyto případy zatím vídáme hlavně u žen.

Plastická operace prsů u mužů

Plastická operace prsů u mužů se používá k léčbě gynekomastie. Vlivem hormonální nerovnováhy může u mužů dojít k růstu prsní žlázy, prsní žláza někdy nabyde velikosti podobné ženskému prsu. Jestliže se jedná o malou gynekomastii, stačí jen odsát tukovou tkáň z prsu pomocí liposukce. Pokud je žláza větší, je nutné ji odstranit pomocí řezu kolem prsního dvorce. Po operaci zůstane malá jizvička na zevní straně prsního dvorce. Když je mužský prs velký a pokleslý, tak se kromě žlázy odstraňuje i přebytečná kůže. Po tomto zákroku zůstávají jizvy okolo prsního dvorce a v podprsní rýze.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Mezinárodní konference o seznamování
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies