Msta za nevěru

Ženskou ani chlapa v okamžiku, kdy zjistí, že ten druhý vesele cvičí někde jinde, nenapadne nic jiného, než krutá pomsta. Proč taky ne, vždyť si to ten hajzlík nebo mrcha zaslouží. Možná, že kdyby nevěrník či nevěrnice stála někde poblíž, už má kudlu v zádech. To by měl dotyčný rychle za sebou a to je špatně!! Je třeba mu to pěkně okořenit, že jo?!

Fotografie muže s dvěma ženama

Tak mstít se nebo ne?

Každý z nás si řekne: „Pomsta bude sladká!!, ač někde v hloubi duše víme, že je to jednání hodné primitivů. Asi v sobě nějakého toho primitiva máme, co říkáte? Zvlášť pokud už si o záletech partnera povídají všichni „dobří“ kamarádi kolem nebo si přečtete sms plnou erotických návrhů, která nebyla určena vám. Tahle rána pod pás fakt naštve a bolí, někdo by za to měl pykat! Pojďme se podívat, jak se zhrzení partneři mstí.

Někteří jdou do extrému

Co tak lidi jako sladkou nebo v některých případech pořádně hořkou pomstu vymýšlí? Je toho fakt hodně a někdy se člověk nestačí divit, do jakých extrémů jsou ublížení schopni zajít. Někomu stačí roztříhat nevěrníkovi všechny věci, hodit je do popelnice, spálit nebo ho jednoduše vyhodit na dlažbu se sbalenýma kuframa (nebo bez?). To se ještě dá snést. Pak jsou horší případy, kdy se může nějaká choulostivá fotka z vašich dřívějších žhavých hrátek objevit na internetu. Pro Facebook je tato mstivá metoda jako dělaná. Šíří se zprávy o vaší impotenci či o tom, že v posteli stojíte za prd? To bude asi taky msta. Pořád jde o srandu, když to srovnáme s jinými případy. Někdo je na tom, až tak špatně, že vám může vyhrožovat sebevraždou, pronásledovat vás na každém kroku a při tom vás neušetří trapných hysterických scén na veřenosti. Je-li nevěra důvodem k rozvodu, není neobvyklé, že zhrzený partner slíbí, že po rozvodu děti už neuvidíme. Mnohdy svůj slib opravdu dodrží. Co dál se může přihodit? Jsou známy i případy, kdy byl nevěrník stíhán policií za znásilnění, obtěžování, loupež a podobné prohřešky. Vše bylo samozřejmě mstivým výmyslem.

Odborník tvrdí, že pomsta nepomůže

Psychologové pomstu jako způsob vyřešení nevěry rozhodně nedoporučují. Podle nich neshodíte pouze partnera, ale také sami sebe před sebou, což je ještě horší. Většinou se mstíme v afektu a pak máme problém podívat se sami sobě do očí. No, morální kocovina není nic příjemného, takže se snažte zachovat chladnou hlavu. Odborníci přes lidské duše jsou také toho názoru, že vyzrálý dospělý by měl být schopný vyrovnat se takovou situací důstojnějším způsobem.

Nedělejte svým nevěrníkům, to co nechcete, aby udělal někdo vám. Prvě se vám fakt uleví, možná vám pomsta vykouzlí i škodolibý úsměv na tváři, ale pak se dlouho budete stydět sami před sebou.

 

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.0 Počet: 1 Nejlepší: 4 Nejhorší: 4

Diskuze

Vybrané video

Courteney Cox opět ve filmu Vřískot
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies