MS ve fotbale - série zranění pokračuje

Neuvěřitelná smůla provází českou reprezentaci při přípravě na MS v Německu. Zranila se už čtvrtá opora kádru trenéra Brücknera - "malý Mozart" - Tomáš Rosický. Všichni však přesto doufají, že se do začátku mistrovství dá všechno do pořádku.
Fotografie amerických fotbalových fanoušků

MS ve fotbale - ze soustředění jede lazaret

Co se ještě stane? Tato otázka napadá spoustu příznivců fotbalové reprezentace. Nejenom, že se nedaří napravit pošramocenou nohu Vladimíra Šmicera, ale při soustředění v Seefeldu se zranili postupně Galásek, Koller a nyní to vypadá, že zdravotní problémy má i mozek středové řady Tomáš Rosický. Ten si natáhl sval na levé noze, přičemž způsob, jak k této újmě přišel, nezná zřejmě ani on sám. Jeho problémy pocházejí pravděpodobně ještě z přípravy se Saúdskou Arábií.

MS ve fotbale - co vymyslí Brückner?

Jistěže tato nepříjemná novinka nepotěšila ani kouče fotbalové reprezentace. Zatím nechce nic předjímat a počká si na důkladné vyšetření Rosického po návratu do Prahy. Ovšem už teď bude muset přemýšlet, jakou podobu dostane výsledná jedenáctka pro mistrovství. Šmicer se totiž stále podrobuje speciální kúře a nestihne ani jeden přípravný zápas, situace kolem vazu kapitána Galáska se sice lepší, ale zřejmě i on se bude až do šampionátu léčit a nyní do této mizérie záložní řady vstoupil natažený sval Rosického.

MS ve fotbale - všichni doufají v obrat

A tak místo doléčování bolístek a ladění optimální sestavy tu najednou máme přehlídku nejrůznějších zranění našich nejlepších hráčů. Naštěstí to vypadá, že aspoň útočná věž Jan Koller by mohla nastoupit už v nejbližším přípravném utkání proti Kostarice. I tak však nad fotbalovou reprezentací zůstavá viset mnoho otazníků a realizační tým doufá, že se nejpozději do prvního utkání na MS v Německu s USA dají všichni marodi dohromady. Problémy však nemá jen česká reprezentace. Z italského tábora pronikla informace, že se v přípravě zranil obránce Juventusu Turín Zambrotta. I soupeři českého týmu však doufají, že tento pilíř zadních řad bude moci v Německu nastoupit.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Vyhoď ten křáp a pořiď si pořádný notebook!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies