MS ve fotbale - Brückner nominoval

Trenér české fotbalové reprezentace, Karel Brückner, uvedl na oficiální tiskové konferenci jména hráčů, se kterými počítá pro fotbalové mistrovství světa v Německu. Mezi nominovanou třiadvacítkou se podle očekávání nenachází žádné překvapení.
Fotografie zachycující muže s nabarvenými vlasy

Na MS ve fotbale pojedou zkušení reprezentanti

Žádné velké překvapení se nezrodilo na tiskové konferenci v pražském hotelu Praha, na které byla oficiálně oznámená nominace hráčů na mistrovství světa ve fotbale, které se letos koná u našich západních sousedů v Německu. Tréner české fotbalové reprezentace Karel Brückner podle očekávání zařadil na soupisku i ty hráče, které v posledních měsících sužovala zranění. Jedná se zejména o duo útočníků Jan Koller a Vratislav Lokvenc. Prvně jmenovaný po těžkém zranění kolena už minulý týden střílel za Borussii Dortmund góly do sítě Bayernu Mnichov, Lokvencův stav se také zlepšuje.

Šmicer možná příjde o MS ve fotbale

Jediným otázníkem tak zůstává francouzských krajánek Vladimír Šmicer. Toho provázejí zdravotní problémy s levou nohou už od února a podle všeho se situace nezlepšuje. Z toho důvodu budou na jeho místo připraveni dva náhradníci - Libor Sionko a Rudolf Skácel. Bývalý slávistický hráč, nyní působící ve skotské lize, však popřel, že by ho kdokoliv v této záležitosti kontaktoval. Pokud by se Šmicerův stav do začátku MS nezměnil, je zde možnost dopsání dalšího hráče na soupisku ještě 24 hodin před prvním zápasem.

Nedvěd i Poborský si nakonec zahrají na MS ve fotbale

V kádru reprezentace se objevují i dvě její velké dlouholeté opory, kolem kterých se v posledním roce vyrojilo mnoho dohadů a spekulací. Pavel Nedvěd, který po svém zranění na evropském šampionátu v Portugalsku dlouho za národní mužstvo odmítal hrát, se nakonec vrací na zřejmě svůj poslední mezinárodní turnaj. Bude jistě chtít odčinit nejen nezdar na zmíněném mistrovství Evropy, ale i neúspěch s Juventusem v letošní Lize mistrů. Karel Poborský se do nominace dostal i přes své angažmá v druholigových Českých Budějovicích, což bude pravděpodobně největší rarita ze všech zúčastněných mužstev.

Bolf se do nominace na MS ve fotbale nevešel

Do kategorie mírných překvapení spadá snad jen neúčast stopera Reného Bolfa, na jehož místo zařadil Brückner Pavla Mareše a Radoslava Kováče. Ti však mají dostatek zkušeností a hrají pravidelně ve svých mužstvech, že by tuto úlohu měli zvládnout. Na druhou stranu do nominace proklouzl i Marek Heinz, který sice pravidelně nenastupuje, ale trenér jeho přítomnost vysvětluje snahou o zachování kontinuity v týmu a taky tím, že se bývalý olomoucký a ostravský kanonýr v národním celku několikrát osvědčil jako tajný žolík.
Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Porno a média spolu v posteli
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies