Motorola představila Moto 360. Jak se vám líbí?

Sice nejsou jediné, vypadají ale dokonale. Řeč je o nových chytrých hodinkách od Motoroly Moto 360, které pracují na platformě Android Wear.


 

Chytré hodinky Moto 360

Stylové Moto 360

Chytré hodinky už představila řada zahraničních výrobců, patří mezi ně například Sony, Samsung nebo společnost LG. Motorola je další v řadě, nicméně jako jedna z mála přišla se zcela odlišným designem, který bychom jinak od chytrých hodinek očekávali. Motorola totiž dala přednost klasické verzi a rozhodně nešlápla vedle. Hodinky působí elegantně, mají styl a klidně si je spletete s běžnými analogovými hodinkami. To ale není jejich nedostatek, jak se sami přesvědčíte, je to jejich přednost.

Konkurent v podobě LG G Watch R

Podobné hodinky nedávno představila také společnost LG a jejich LG G Watch R dorazí na trh pravděpodobně na podzim tohoto roku. Podle prvních zpráv ale budou poměrně drahé. Zatímco LG G Watch R by měly začínat na 299€, Motorola Moto 360 bude o poznání levnější a začínat by měla na 250$. Není ale úplně jasné, zda dorazí i k nám do Čech, prozatím se bude prodávat pouze v USA. LG G Watch R by se měly objevit příští měsíc v sousedním Německu.

Co můžete od Moto 360 očekávat

Klasický design bude nejspíš jednou z největších předností chytrých hodinek, kvůli které se bude spotřebitel rozhodovat mezi Moto 360 a konkurenčním LG G Watch R. Mají kovové tělo s průměrem šestačtyřicet milimetrů a hloubkou necelých dvanáct milimetrů. Rozlišení displeje hodinek Moto 360 je 320x290 pixelů (tedy méně než u zmíněného konkurenta, ten se chlubí rozlišením 320x320 obrazových bodů), nicméně úhlopříčka displeje má 1,56 palců a LG G Watch R může nabídnout pouze 1,3 palce.

Operační systém Android Wear je zde samozřejmostí, dále je k dispozici procesor Texas Instruments OMAP 3 a celkem slušná operační paměť 512 MB. Uživatelská paměť je u Moto 360 4GB, nicméně ji nelze nijak rozšířit, což platí i pro LG G Watch R. Moto 360 používá baterii s kapacitou 320 mAh a lze ji dobíjet bezdrátově. Ovládat se dá jediným tlačítkem, avšak s dotykovým displejem to nebude třeba.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 4.2 Počet: 5 Nejlepší: 5 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Co si v kinech nenechte určitě ujít!
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies