Mobil v hodinkách - praktické spojení

Spojení mobilního telefonu s hodinkami už není ve světě ničím novým. K nám se ale tyto moderní hračky teprve dostávají. Představujeme vám dva nejzajímavější kousky.

Fotografie mobilohodinek

LG Watch Phone s dotykovou obrazovkou

 

Náramkové mobilní telefony si na světovém trhu pomalu získávají své místo a přicházejí také nové a stále vypracovanější kousky, jako je např. LG Watch Phone. Ten byl české veřejnosti poprvé představen na letošním veletrhu spotřební elektroniky CES v Praze. Jedná se o první hodinky s mobilem, které se ovládají přes dotykovou obrazovku. Na trh by měly dorazit na podzim tohoto roku. Nejprve budou uvedeny v Evropě a teprve později v USA podle poptávky spotřebitelů.

Co umí náramkové hodinky LG Watch Phone

LG Watch Phone kromě klasického volání a textových zpráv umožňuje i videohovory, obsahuje videopřehrávač a dokonce i překladač psaného textu do mluveného slova. V klidovém režimu náramkový telefon ukazuje aktuální čas.

Velikost těchto hodinek je větší než hodinky klasické – všechnu tu elektroniku je přece jen třeba někam umístit. Tloušťka činí 13,9 mm.

Cool G108 – mobil, fotoaparát a hodinky v jednom

Dalším výdobytkem moderní doby je mobilní telefon v hodinkách, který má tvar kulatého véčka – display je tedy odklápěcí. V zavřeném stavu Cool G108 připomíná normální, i když trošku větší hodinky. Rozměry jsou 51 x 51 x 20 milimetrů.

Display je jednořádkový, dokáže zobrazit až 262 000 barev. Klávesnice je uspořádána do kruhu. Mobil disponuje hudebním přehrávačem, možností připojení přes USB kabel a fotoaparátem s rozlišením 1,3 Mpx. Podporuje dokonce i datové přenosy GPRS. Půlmegapixelovou paměť lze rozšířit pomocí paměťových karet.

Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 5.0 Počet: 1 Nejlepší: 5 Nejhorší: 5

Diskuze

Vybrané video

Uvažujete o povzbuzováku v podobě viagry?
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies