Mivvy music - nejmenší mobil na světě

Už jste viděli nejmenší mobil na světě? Je srovnatelný s balíčkem žvýkaček, má elegantní vzhled, zabudovaný MP3 přehrávač a spoustu multimediálních funkcí. Mivvy Music, to je telefon a hudební přehrávač v jednom!
Fotografie zachycující mini usb

Mivvy Music – hudební mini telefon

Společnost Mivvy, známá především díky mobilnímu telefonu, který funguje na dvě simkarty zároveň (Mivvy Dual), přišla na trh s dalším originálním výrobkem – nejmenším mobilem na světě! A protože se jedná o mobil hudební, nese název Mivvy Music. Miniaturní telefon váží jen 64 gramů a má rozměry 9 x 3,5 x 1,8 cm; takže vzhledem připomíná malý MP3 přehrávač.

Parametry nejmenšího mobilu na světě

Vnitřní paměť Mivvy Music se pohybuje okolo 128 MB, přístroj naštěstí pojme paměťovou kartu s kapacitou až 1 GB. Samozřejmostí je menu v češtině, zabudovaný MP3 přehrávač a konektor pro připojení sluchátek, hudbu ale můžete poslouchat i přes Bluetooth nebo jako stereofonní poslech. Pro připojení k počítači slouží USB kabel. Dále obsahuje kalendář, diktafon, rádio, záznamník hovoru a spoustu dalších funkcí. Mivvy Music lze dokonce použít i jako běžný flash disk! To vše za neuvěřitelných 2 959 korun!

 

Díky svým vlastnostem a velikosti není Mivvy Music vhodný jen pro milovníky hudby, ale také pro sportovce (v kapse vám nepřekáží při sportu) nebo pro děti (jednoduché ovládání, cenová dostupnost).

I Mivvy Music má svá negativa

Mezi negativní vlastnosti nejmenšího mobilu na světě patří konstrukce klávesnice – není příliš praktická pro psaní SMS zpráv. Velmi malý je samozřejmě i displej. Od tak malého mobilu nemůžete ani očekávat, že by obsahoval fotoaparát nebo podporoval MMS zprávy. Přece jen se jedná o hudební telefon – očekává se tedy, že s Mivvy Music budete především poslouchat hudbu a telefonovat. 

Další mobilní telefony na Samuraji

Nokia Morph - mobil budoucnosti?

Nokia E65 zdůrazní osobitost vašeho stylu

Nokia 6288 - mobilní telefon s 3D zvukem

Nokia 6300 - elegantně jednoduchá

Nokia E50 nabízí mnoho možností

Samsung X830 - hudební a netradiční mobil

Samsung D900 s výsuvnou konstrukcí

Samsung P310 - mobil s designem kalkulačky

Samsung X680 - véčko s novým designem

Porsche uvádí svůj první mobilní telefon - P9521


Jak se vám líbil článek? Hodnocení: 3.0 Počet: 1 Nejlepší: 3 Nejhorší: 3

Diskuze

Vybrané video

Soutěžte s Vřískotem 4 o skvělé ceny
Podpořte projekt Cisterna pro hasiče Žulová nákupem v e-shopu s charitativním kalendářem a reklamními předměty.

Magazín pro všechny správné chlapy jakéhokoliv věku. Články o ženách, sexu, automobilech, technice, sportu, bojovém umění, kultuře a celkové image muže.

O magazínu

ZŮSTAŇTE VE SPOJENÍ

POSLEDNÍ ČLÁNKY

POSLEDNÍ TWEETY

© 2024 Railsformers s.r.o., Zásady zpracování osobních údajů Nastavení Cookies